Messenblok

Messenblok zonder messen: je eigen collectie samenstellen

Een messenblok zonder messen is een handige organizer om je eigen assortiment messen in samen te stellen. Kies de meest gebruikte scherpe messen en berg ze op in een messenhouder naar keuze van bijvoorbeeld roestvrijstaal. Een messen organizer hoeft niet saai te staan op je aanrecht, want bij bij So Clever hebben we ook decoratieve varianten.

Universeel messenblok gebruiken

Met een messenblok zonder messen kun je zelf bepalen welke messen je wil organiseren op je aanrecht, zoals een vleesmes en broodmes. Je hebt niet alleen snel het juiste mes bij de hand, je bergt ze ook op een veilige manier op. In je keukenlade wordt er dan plaats gemaakt voor minder scherpe messen en ander bestek. Kies een universeel messenblok uit zodat je naast messen ook snijplanken en ander soort keukengerei in de blokken kunt opbergen.

Roestvrijstalen messenhouder van Joseph Joseph

Vooral Joseph Joseph biedt een prachtig messenblok dat universeel is. Ze hebben een industriële look en zijn ook nog eens vaatwasserbestendig. Five heeft een klassiek exemplaar op de markt gebracht, met zwarte en witte kleuren. Natuurlijk zijn er in elk messenblok zonder messen sorteervakken aanwezig om de perfecte indeling te kunnen maken.

Een georganiseerde keuken met So Clever

Wat je naast een messen organizer nog meer in je keuken wil hebben? Aanrecht organizers natuurlijk! Een speciale snijplank houder biedt namelijk ook plaats voor bakspullen en dienbladen. En met een afvalbakje voor het aanrecht kun je gelijk al je schilletjes tijdens het snijden ingooien. Met een keukenpapier houder die boven het aanrecht hangt kun je tijdens het knoeien gelijk een doekje afscheuren en een aanrechtrekje is handig voor alle voorraadblikjes, kruidenpotjes en groot keukengerei dat je bij de hand wil hebben tijdens het koken. Nog geen genoeg inspiratie opgedaan? Lees dan vooral nog onze opbergtips en bekijk de foto’s van andere So Clever klanten.

Dit heb je eerder bekeken