Messenhouders voor lade

Veilig en verantwoord: messenhouders lade

Met een messenhouder in je lade voorkom je onveilige en ongewilde situaties tijdens het koken. Doordat je messen niet meer los door je keukenlade heen zwerven of met ander bestek gemengd zijn in je bestekbak zul je niet zo snel meer in een mes grijpen. Een messenhouder in een lade past goed in combinatie met een bestekbak of andere ladebakjes. Een messenhouder in je lade is niet alleen veilig, maar is ook beter voor de kwaliteit van je messen. Doordat ze niet te pas en te onpas tegen de wanden van de lade, of tegen andere messen, aanstoten blijven ze langer scherp. 

 

De juiste messenhouder

Ben je op zoek naar een mooie messenhouder voor in de lade? So Clever heeft een aantal kwalitatieve exemplaren van verschillende materialen. Een van deze ontwerpen is het stijlvolle anti-slip design van Joseph Joseph. Naast een messenhouder voor de lade kun je deze donkergrijze messen organizer ook op je aanrecht zetten, als een messenblok. Heb je liever een transparante versie? Dan kun je goed terecht bij iDesign. De messenhouder voor een lade uit de Crisp-collectie is een mooie oplossing op de vraag: “Waar bewaar ik mijn keukenmessen?”. 

 

Messenhouder in je lade 

Voor de rest van je keukenlade hebben we natuurlijk ook genoeg handige opbergers, net als voor de rest van je keuken. Stem jouw keuze qua producten in de categorie “messenhouder lade” af met de rest van de organizers in je keukenlade. De messenhouder voor je lade van de iDesign Crisp-collectie is eenvoudig te verbinden met de rest van de ladebakjes van de collectie. Ook de messenleggers van Joseph Joseph en Five zijn te combineren met de rest van de bakjes uit dezelfde collectie. Zo vormt jouw keukenlade indeling één geheel.