Over ons

Wij zijn So Clever - dé opbergshop van Nederland.

Ons doel is om het opbergen, opruimen en organizen van je huis leuk én makkelijk te maken. We hebben het grootste aanbod unieke opbergartikelen van Nederland: van koelkast organizers tot opbergers voor je kledingkast. Bij So Clever vind je het allemaal.

Wij werken samen met de allerbeste merken en leveranciers om een uniek, gevarieerd en betaalbaar assortiment te kunnen leveren. Ook werken we continu aan een gestructureerde en overzichtelijke webshop, en voorzien wij alle artikelen van duidelijke informatie. Zo vind jij altijd snel de producten waarnaar je op zoek bent. 

Daarnaast willen wij met onze blogs, opbergtips en video's onze klanten inspireren om aan de slag te gaan met het slim inrichten van hun huis, met behulp van ons aanbod. Bij So Clever hebben we alles op het gebied van organizen onder één dak!

Maandelijks komen de nieuwste opbergers en organizers van de hoogste kwaliteit online. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe collecties, updates en acties!

Let's stay in touch: tag ons met #soclever, en vind ons op Facebook, Instagram, Youtube en Pinterest