Over ons

Wij zijn So Clever, met meer dan 3000+ opbergartikelen hebben we het grootste aanbod unieke en stijlvolle opbergers. Van koelkast organizers tot opbergers voor je kledingkast, bij So Clever vind je het allemaal!

 

Missie & visie
Onze visie is om voor elke ruimte de beste en meest efficiënte opbergoplossing te bieden zodat het opbergen, opruimen en organizen van je huis leuk én makkelijk wordt! Hoe doen we dat? Door ons brede assortiment aan handige en stijlvolle opbergers, is er een organizer voor elke ruimte!

 

Inspiratie
Daarnaast willen wij met onze blogs, opbergtips en video's jullie inspireren om lekker aan de slag te gaan met het slim inrichten van je huis. Zo lees je alles over verschillende soorten opbergmethodes, opbergtips, trends en nog veel meer.

 

 

 

Producten & service
Wij werken samen met de allerbeste merken en leveranciers om een uniek en gevarieerd assortiment te kunnen leveren. Door onze gestructureerde en overzichtelijke webshop vind jij altijd snel de producten waarnaar je op zoek bent. Daarnaast komen er maandelijks nieuwe opbergers en organizers van de hoogste kwaliteit online.

 

Maandelijks nieuwe opbergers


Gratis retourneren


Uniek assortiment aan organizers

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis


Gratis verzending vanaf €59 


Jou zoveel mogelijk inspireren

 

Samenwerkingen & Media
Ben jij So Clever al een keer tegen gekomen op TV of wellicht via socials? Dat kan! We hebben al meerdere leuke samenwerkingen gehad. Zo waren onze organizers te zien in tv-programma's zoals 'Je Huis op Orde' en 'Lekker in je vel'. Ook hebben we samenwerkingen gehad met magazines. In het magazine 'Vriendin' heb je ons bijvoorbeeld kunnen spotten met een toffe winactie! Daarnaast werken we met verschillende online bloggers en professional organizers voor handige opbergtips. Maar de samenwerkingen via socials als Instagram, YouTube en TikTok mogen we natuurlijk ook niet vergeten. Met influencers en onze Clever Customers (klanten) creëren we content op onze social media kanalen waar je geïnspireerd van raakt!

 

Onze socials
Voor meer inspiratie? Volg ons dan snel op een van onze social media kanalen! Vergeet ons niet te taggen in je post met #soclever.