Deurrekken & deurhaken slaapkamer

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Van deurrek tot deurhaak

Een groot deurrek of een kleine deurhaak: we hebben altijd wel een deur organizer die past binnen jouw stijl en in jouw interieur. Door de producten op So Clever te bekijken, doe je nieuwe ideeën op over hoe je elke ruimte in je huis op orde kan brengen. Het gebruik van een deurrek is daar een voorbeeld van: of je nou veel of weinig spullen wil opbergen, met een handige organizer creëer je makkelijk extra opbergruimte.

Het voordeel van een deurrek

Met een deurrek creëer je extra opbergruimte, in de meeste gevallen ook nog eens zonder dat je hiervoor hoeft te boren! Een deurrek kan dus heel handig zijn bij een kleine slaapkamer inrichten, of wanneer je de vloer zoveel mogelijk vrij wil houden zoals in de hal of in de badkamer. 

Schoenen en kleding opbergen met een deur organizer

Een deurrek kan ook handig zijn als je kleding wil ophangen of schoenen wil opbergen. We hebben bijvoorbeeld een schoenenrek voor aan de deur waarin je maar liefst twaalf paar schoenen kan opbergen! Ook hebben we een deur organizer waaraan je kleding kan ophangen: bijvoorbeeld een deurhaak voor losse items of een deurrek voor kledinghangers.

Accessoires, tassen en sieraden ophangen 

Je kan een kleinere variant deurrek gebruiken als sieradenhanger of als riemenrek voor in de kledingkast. Een wat grotere deur organizer voor in de slaapkamer kan de oplossing zijn voor schoenen en kleding ophangen, zoals hierboven beschreven. Je kan natuurlijk ook een kapstok voor aan de deur gebruiken in de gang of hal, bijvoorbeeld voor het ophangen van tassen. Een deurhanger is immers te gebruiken in elke ruimte van je huis!