Theedozen

Slim koffie en thee opbergen

Echte theeleuten zoeken vaak naar een betere manier voor thee opbergen, want in veel gevallen vullen theezakjes en theedoosjes een hele plank in je keukenkastje wanneer dit niet georganiseerd wordt opgeborgen. Koffiedrinkers worstelen vaak weer met de uitdaging om koffiecups geordend in te ruimen. Koffie en thee opbergen kan ik verschillende koffie cups houders en thee organizers. So Clever geeft met deze handige opbergers een antwoord op de vraag “hoe berg ik koffie en thee op?”. Ook hebben we tientallen andere keukenkast organizers en zelfs honderden opbergers voor de rest van de keuken

Thee opbergen 

Winter Glow, Earl Grey, Mandarin Spice, Rooibos, en nog honderden theesoorten. Theeliefhebbers kennen het probleem van al die verschillende soorten thee opbergen. Om alle theezakjes gesorteerd op een plek op te ruimen kun je kiezen voor een theezakjeshouder. YouCopia ontwierp een kunststof exemplaar met afneembare bakjes waarin je jouw lievelingstheëen ordelijk in kunt bewaren. De ouderwetse theedoos is natuurlijk ook een vertrouwde en bewezen manier om theezakjes makkelijk en overzichtelijk op te bergen. Thee opbergen hoeft niet in een organizer specifiek bedoeld voor thee. Het kan ook in voorraadbussen, bijvoorbeeld de driedelige set van Joseph Joseph. Wil je voor een tijdloos model gaan dan is thee opbergen in een transparante doos een aanrader, zo heeft onder andere iDesign hier een mooie versie.

Koffie opbergen

Smaak in koffie verschilt per persoon en moment van de dag. Veel mensen hebben verschillende soorten koffie in huis, voor hunzelf en hun gasten. Vaak resulteert dat in een grote grabbelton met allerlei kleuren koffiecups erin. Inzicht in de voorraad is er nauwelijks en het is nog maar de vraag of je bij jouw lievelingssmaak onderin de pot komt. Een koffie cups houder is een oplossing voor dat probleem. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en locatie van je koffie cups houder heeft So Clever een paar prachtige producten. De koffie cups houder van YouCopia heeft plek voor maar liefst zestig cupjes, verdeeld over vijf lades. Voor lades of kleinere kastjes is de lagere, bamboe houder van Five een goede keuze. Sorteer jouw koffiecups op kleur en smaak en het is naast een praktische opberger ook een lust voor het oog.