Uitschuifbaar rek keukenkast

Uitschuifbaar rek keukenkast gebruiken

Uitschuifbare draadmanden zijn handig en kunnen allerlei doelen dienen. Tijdens het organizen van een keukenkastje komen uitschuifbare draadmanden ook absoluut van pas. Je kunt de draadmanden bijvoorbeeld gebruiken om schoonmaakspullen in op te bergen die liggen te slingeren in je gootsteenkast. Je kunt hier ook één van onze andere keukenkast organizers voor gebruiken. Voor de rest van de keuken hebben we nog veel meer slimme en unieke keuken organizers!

Uitschuifbare draadmanden waar je op kunt bouwen

De uitschuifbare draadmanden van Zeller Present zijn gemaakt van ijzer en zijn daardoor zeer stevig. Door de uitneembare manden kun je de spullen die je erin opbergt makkelijk meenemen. Dit is bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken erg praktisch en scheelt veel tijd naar het zoeken van en gesjouw met losse artikelen. Door het draadachtige ontwerp zijn de spullen die in de draadmand zitten nog altijd zichtbaar, ook al staat de mand achterin de kast. De zwarte uitschuifbare open mand heeft drie compartimenten, geschikt voor bijvoorbeeld voorraad of schoonmaakmiddelen. De organizer is te combineren met andere uitschuifbare draadmanden, zoals de variant metplateau. De manden zijn stapelbaar, zodat jij de ruimte die je hebt ultiem kan benutten. 

Het handige uitschuifbare keukenrek

Keukenrekjes zijn een handige opbergoplossing voor bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen en kruiden. Ook handig is het uitschuifbare keukenrek. Tomado en Metaltex heeft een paar mooie varianten waarmee je jouw keuken nog efficiënter opruimt. Een uitschuifbaar kruidenrekje is een handige, smalle opberger voor kruiden. Omdat je het rekje kunt uitschuiven, kun je gemakkelijk bij de achterste potjes. Je schuift het rekje net zo makkelijk weer terug in de kast. In het gootsteenkastje komt het uitschuifbare keukenrek ook vaak van pas. Dit exemplaar met twee etages biedt genoeg plek voor schoonmaakmiddelen en huishoudtextiel. Alle uitschuifbare keukenrekjes van Tomado enMetaltex zijn eenvoudig te bevestigen met een plakstrip, maar worden ook geleverd met schroefjes voor extra steun.