Vacuümzakken

Bespaar ruimte met vacuümzakken

Wil je meer ruimte creëren in je kasten of koffers? Dan is een vacuümzak de oplossing voor jou. Deze handige zakken zorgen ervoor dat je spullen compact worden opgeborgen, waardoor je veel meer ruimte overhoudt. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je winter- of zomergarderobe opbergen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Met onze kledingkast organizers ziet jouw kast er weer een stuk georganiseerder uit. 

Hoe werken vacuümzakken?

Het gebruik van vacuümzakken is heel eenvoudig. Je stopt je spullen in de zak en sluit deze af met een rits. Vervolgens haal je met een stofzuiger alle lucht uit de zak, waardoor de zak vacuüm getrokken wordt en je spullen tot wel 70% minder ruimte innemen. Zo kun je veel meer spullen opbergen op hetzelfde oppervlakte.

Verschillende maten en soorten vacuümzakken

Bij So Clever hebben we een ruim aanbod aan vacuümzakken in verschillende maten en soorten. Zo hebben we vacuümzakken speciaal voor op reis, zoals deze kleding compressiezakken voor een reiskoffer. Hierdoor kun je gemakkelijk je koffer inpakken en heb je meer ruimte over voor souvenirs of andere spullen. Ook voor in huis zijn vacuümzakken ideaal. Heb je niet genoeg ruimte voor al je kleding? Wissel dan bijvoorbeeld je winter- of zomerkleding om en berg de rest op in onze vacuum kledingzakken. Ook bieden ze de ideale bescherming tegen vocht, schimmel en geuren. Dekbedvacuumzakken hebben een vergelijkbaar ontwerp, maar zijn juist ontworpen voor grotere items zoals dekbedden en kussens. Deze is uiterst handig als je bijvoorbeeld je winterdekbed in de zomer niet gebruikt. Gebruik hiervoor de vacuümzak speciaal voor het opbergen van een dekbed.

Bestel jouw vacuümzakken bij So Clever

Klaar om meer ruimte te creëren in je kasten en koffers? Buiten vacuümzakken kan je ook nog andere organizers gebruiken voor je kleding of schoenen. Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor een groot aanbod aan kledinghangers. Deze behouden de vorm van kledingstukken en voorkomen dus kreukels. Maar ook je schoenen kan je met onze organizers efficiënt opbergen. Het type die voor jou het beste werkt, hangt af van je beschikbare ruimte en het aantal schoenen die je hebt.

Overtuigd van een vacuümzak? Bij ons vind je een ruim assortiment vacuümzakken van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. En als je vandaag voor 23:00 uur bestelt, heb je ze morgen al in huis.