Voedselopbergers

Voedselopbergers: beter voor het milieu en voor je geest

Je kent het wel: overal in de keuken liggen half aangebroken verpakkingen, de helft van je pasta is over de datum en je kunt niets meer terugvinden. Kortom, je bent het overzicht kwijt. Met wat handige voedselopbergers is dit verleden tijd. Het is niet alleen beter voor het milieu, je gooit immers minder vaak eten weg, maar het bevordert ook je innerlijke rust. Met deze keuken organizers worden je keukenkastjes meer georganiseerd, waardoor je in één oogopslag al je voedsel kunt zien en alles makkelijk kunt vinden. In voedselopbergers blijven bepaalde producten ook beter houdbaar, waardoor je er langer mee kunt doen. Ontdek uit het uitgebreide aanbod van So Clever de voedselopbergers die passen bij jou en jouw keuken. 

Eten opbergen nu nog makkelijker

Van voorraadpotten tot opbergbakjes, eten opbergen is nu nog nooit zo makkelijk geweest. Je kent vast de video’s en foto’s van perfect georganiseerde voorraadkasten. Dit kun je thuis ook creëren met ons aanbod voorraadpotten. Hier zijn hele sets te vinden van bij elkaar passende potten in diverse maten, zodat al je voedsel in bijpassende potten kunnen worden bewaard. Om het georganiseerde plaatje helemaal compleet te maken, kun je ook nog voedsellabels gebruiken. Niet voor alle producten zijn voorraadpotten de beste voedselopbergers. Opbergbakjes kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in de koelkast voor verse producten of om potjes of zakjes overzichtelijker op te bergen. Zo kun je ook hier meer orde in brengen. 

Langer vers met voedselopbergers

Voedselopbergers kunnen ook gebruikt worden om makkelijk je restjes bewaren. Gebruik vershoudbakjes om je kliekjes in de koelkast te bewaren, fruit op te bergen of om een lekkere lunch mee naar het werk te nemen. Voor kleine restjes en voor in de vriezer zijn vershoudzakjes een handige oplossing. Deze kun je na gebruik ook gewoon in de vaatwasser doen, waardoor je niet telkens nieuwe hoeft te gebruiken. Zo draag je met vershoudbakjes en vershoudzakjes bij aan het milieu doordat je eten langer meegaat en doordat je ze kunt hergebruiken. Verder kun je ook voedsel in zakken, zoals brood en chips, langer gebruiken wanneer je gebruik maakt van vershoudclips. Met al deze oplossingen kun je eten opbergen voor een echt georganiseerde keuken. En mocht je het liefst helemaal Marie-Kondo stijl gaan, zijn deze keukenkastorganizers echt de moeite waard.