Wasruimte inrichten - Opbergproducten

Wasruimte inrichten: slimme tips

Slim je wasruimte inrichten maakt wassen, strijken en stomen ineens een stuk gemakkelijker! Voor velen is het de meest vervelende huishoudelijke taak: op de één of andere manier zijn wasmanden een soort bodemloze put. De was lijkt zich sneller op te stapelen dan de wasmachine aan kan. En de grote 5-liter-flessen wasmiddel en wasverzachter maken de berg aan ongewassen kleding niet bepaald meer overzichtelijk. Een goede inrichting is daarom cruciaal: door gebruik te maken van handige wasruimte organizers schep je orde in de chaos. 

Met een wasmachine kast houd je de vloer vrij

Of je nou een kleine of grote wasruimte moet inrichten: met een wasmachine kast creëer je zeeën van ruimte! Je maakt zo maximaal gebruik van de plek bovenop de wasmachine. Niet alleen voor de wasmand(en), maar ook zodat je er wasknijpers, kleurenvangers, kledinghangers en wasmiddel kan opbergen. Daarnaast kan je zo ook je kleding ophangen om te stomen of te drogen.

 

Mooie wasmand kopen?

Wasmanden vierkant of rond, van kunststof of textiel -  we hebben voor ieder wat wils. Wil je een nieuwe wasmand kopen, vraag jezelf dan eerst af of je een praktische of mooie wasmand wil aanschaffen. Want, een mooie wasmand staat dan misschien wel goed in de wasruimte, een lege wasmand staat alsnog in de weg. Daarom verkopen we ook opvouwbare wasmanden. Extra handig als je ruimte wil creëren voor het ophangen van kleding of voor wie gewoon de wasruimte zo leeg en overzichtelijk als mogelijk houdt.

Meer wasruimte ideeën opdoen? 

Op So Clever vind je talloze items en tips voor het op orde brengen en inrichten van de plek waar jij de wasjes draait of kleding strijkt. Heb je hulp nodig bij het structuren van de wasruimte? Lees dan eens onze - oh So Clever - opbergtips. Hier kan je trouwens nog veel meer ideeën opdoen voor de rest van je huis. Staat jouw wasmachine in de bijkeuken? Dan vind je bij het aanbod voor de bijkeuken genoeg andere producten waarmee je de rest van deze ruimte kan ordenen.