Wijnrek staand

Een stijlvol wijnrek staand in jouw huis

Een wijnrek staand op de vloer van je woonkamer of (bij)keuken is een mooie optie als je geen wijnkelder of wijnkoelkast hebt. Voor wijnliefhebbers, zoals wij, is een staand wijnrek in eerste instantie bedoeld om de wijnen op de juiste manier - liggend - te bewaren, maar is tegelijkertijd ook een goede toevoeging aan het interieur. Zeller Present vindt mooi die balans tussen uiterlijk en bruikbaarheid met hun stapelbare metalen wijnrek. Ook het merk iDesign houdt van stapelen: de flessenhouders kun je opbouwen hoe hoog je maar wilt. Als je een grotere wijncollectie hebt, of als je ook andersoortige flessen wilt opbergen is het Tomado en Metaltex flessenrek de juiste keuze. Deze flessenhouder heeft een uitvoering met maar liefst plek voor 48 flessen! 

Bepaal de sfeer: welke eigenschappen zijn belangrijk?

Nu je hebt bepaald of je een staand wijnrek mooi vindt, of dat je liever de flessen aan de muur wilt hebben, gaat het erom wat je verder belangrijk vindt. Heb je voorkeur voor een kleur of materiaal en hoe valt dat te combineren met persoonlijke voorkeur en de stijl van je huis. Ga je voor een industrieel wijnrek van metaal of vind je een wijnrek in zwart eleganter? Naast uiterlijk is functionaliteit ook belangrijk. Als je veel witte wijn, rosé of frisdrank drinkt is het bijvoorbeeld handig om ook in je koelkast een flessenhouder neer te zetten. iDesign heeft mooie transparante flesopbergers die koelkastbestendig zijn.

Jouw wijnrek staand of hangend?

Bij So Clever vinden wij het belangrijk en logisch om nut en uiterlijk te combineren. Daarom hebben we, naast de categorie “wijnrek staand” ook wijnrekken voor aan de muur. Weet je nog niet waar je voorkeur ligt? Bekijk dan het overzicht van alle flessen- en wijnrekken. Voor de rest van de keuken hebben we nog veel meer mooie producten om orde te scheppen in de dagelijkse chaos.