Zeeppompjes keuken

Zeeppompje in de keuken: praktisch maar stijlvol

Een zeeppompje in de keuken moet niet alleen handig in gebruik zijn, maar ook nog eens mooi staan op het aanrecht. Daarom verkopen we bij So Clever stijlvolle zeeppompjes voor bij de gootsteen. Ontdek het nut van een zeepdispenser in de keuken.  

Hygiënisch handen wassen met de automatische zeepdispenser

Wat er zo handig is aan een zeepdispenser voor in de keuken is dat je hem altijd kan navullen met je favoriete zeep. Dit bespaart geld maar ook ben je goed bezig voor het milieu. Ga voor een klassieke zeeppomp of til je keukenindeling naar een hoger niveau en kies voor een automatische zeepdispenser van UMBRA. Dit zeeppompje voor de keuken kun je vullen met favoriete zeep en het laat ook automatisch weten wanneer het tijd is om de zeep bij te vullen. De automatische zeepdispenser staat luxe, maar is ook enorm hygiënisch omdat je alleen maar je hand eronder hoeft houden en de pomp niet hoeft aan te raken.

Multifunctionele zeepdispenser in de keuken

Er zijn verschillende soorten zeeppompjes voor de keuken. Het merk Five® heeft stevige houten zeeppompjes in hun assortiment die goed staan in een landelijke keuken. Joseph Joseph is weer gemaakt van licht kunststof en dat merk heeft eigentijdse en minimalistische ontwerpen. Maar er bestaat ook zeeppompjes voor in de keuken met sorteervakken zodat je ook schuursponsjes en je afwasborstel netjes kunt opruimen. 

De gootsteen net maken met So Clever organizers

Naast handen wassen, moet ook je servies afgewassen worden. Daarom kan een gootsteen in de keuken wel organizers gebruiken. Wat dacht je van speciale opberges voor vaatdoekjes en schuursponsjes. Daarmee heb je nooit meer last van vieze doekjes en sponsjes die al na één keer gebruiken weggegooid moeten worden. Ook een multifunctionele afwasborstel houder kan niet ontbreken. Naast afwasborstels kun je daar vaak ook afwasmiddel bij kwijt.