Washandjes & handdoeken opbergen badkamer

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Handdoeken opbergen in de badkamer met extra organizers

Hoe berg je handdoeken op in de badkamer? In vele badkamers komt het wel eens voor dat je eigenlijk te weinig ruimte hebt om al je grote handdoeken en vele washandjes op te hangen. Ook al heb je al ingebouwde haakjes of rekjes in de badkamer, extra opbergruimte kan nooit kwaad. Daarom verkopen wij bij So Clever rekjes en haakjes die je zelf kunt aanpassen aan jouw badkamer.

Handdoeken opbergen in kleine badkamers

Handdoeken opbergen in de badkamer kan natuurlijk met haakjes, maar heb je wel eens aan badkamerrekken gedacht? Een vrijstaand rek kan prachtig staan in een ruime badkamer. Daaraan kun je niet alleen gebruikte handdoeken hangen, ook zijn er rekken waarop je schone handdoeken kunt stapelen. Handdoeken opbergen in een kleine badkamer kan dan weer perfect met een deurrek. Door een rek aan de binnen óf buitenkant van de badkamerdeur te hangen, creëer je opbergruimte op een normaal niet gebruikte plek. Zo gebruik je de ruimte in de badkamer optimaal. Met de handige haken schuif je heel simpel het deurrek over een deur naar keuze en aan de stangen of haakjes kun je extra handdoeken en washandjes hangen. Ook kledingstukken kunnen aan het rek opgehangen worden om te drogen na het wassen. Door voor een uitschuifbaar deurrek te kiezen kun je ook nog eens het deurrek aanpassen aan de hoeveelheid handdoeken die eraan moeten hangen. Eitje dat organizen!

Handdoekhaakjes kunnen niet missen

Heb je echt geen ruimte voor een rek in de badkamer of aan een deur, maar wil je toch extra voor een handdoek te kunnen opbergen in de badkamer, kun je bij So Clever ook altijd terecht voor losse handdoekhaakjes. Kies voor haakjes die je over de deur of douchecabine kan hangen, ga voor zelfklevende of magnetische handdoekhaakjes of koop handdoek organizers met een zuignap.  

Hangmanden voor in diepe badkamerkasten

Wil je vooral meer plek creëren voor schone, opgevouwen handdoeken dan kan de hangmand een uitkomst zijn. Vooral in een diepe badkamerkast is de hangmand ideaal voor handdoeken opbergen in de badkamer. Schuif het mandje aan een plank naar keuze en leg washandjes, gastendoekjes en bijvoorbeeld schoonmaakdoekjes in de mand. Ook met deze organizer wordt loze ruimte optimaal gebruikt.

Badkamer organizers van So Clever

Al je handdoeken en washandjes netjes opgeruimd met onze badkamer organizers? Lees dan nog onze blogs en opbergtips door om ook de rest van je huis zo netjes te maken. Aangezien So Clever dé opbergshop van Nederland is, kunnen we je met elke ruimte in huis helpen.