Handdoekhaakjes

Handdoekhaakjes

Je kent het misschien wel, je bent net verhuisd en kan maar niet bedenken wat het nou precies is dat je nog mist. Totdat je elke keer die theedoek van de grond aan het rapen bent. Handdoekhaakjes zijn onmisbaar in iedere keuken. Je hangt gemakkelijk je hand- en theedoeken, pannenlappen of schoonmaakdoekjes op. Zo ziet jouw keuken er straks ineens spik en span uit. Wil je meteen het hele huis aanpakken? Dan vind je bij ons ook een groot assortiment aan ophanghaken

Handdoekhaakjes van So Clever: handig én veelzijdig

De handdoekhaakjes voor in de keuken van So Clever hebben verschillende voordelen. Bij ons vind je handdoekhaakjes die je kunt ophangen zonder te boren. Wel zo handig als je twee linkerhanden hebt, of gewoon een snelle oplossing wil. Kies bijvoorbeeld voor onze handdoekhaak van Wenko. Deze hang je op aan een keukendeurtje of lade. Met de speciale push-functie druk je de theedoek in het gaatje, waardoor deze stevig blijft hangen.

Een andere stijlvolle oplossing voor jouw rondzwervende theedoeken is de Magnetische handdoek hanger keuken Yamazaki. Deze handdoek hanger is magnetisch en hang je daardoor gemakkelijk op aan je koelkast of een ander magnetisch oppervlak. Hij heeft drie handige, uitdraaibare stangen. Zo kom jij nooit meer ophangruimte tekort.

Handdoekhaakjes voor in de badkamer

Onze badkamer handdoekhaakjes zijn ook ideaal wanneer je een opgeruimde badkamer wil. Heb je een radiator in je badkamer? Dan is de handdoekhaak radiator van Wenko misschien wat voor jou. Zo hangen je handdoeken aan de radiator en drogen ze sneller. Wil je graag iets ophangen in de douche? Dan kun je ook kiezen voor onze haak voor glazen douchewand van Wenko

Handdoekhaakjes bestellen bij So Clever?

Hou jij net als wij van een opgeruimd huis? Bestel dan vandaag nog onze handdoekhaakjes voor 23:00 uur en ontvang ze morgen al in huis. Zo heb jij nooit meer last van rondslingerende handdoeken. Twijfel je over verschillende soorten handdoekhaakjes? Geen zorgen, je betaalt bij ons achteraf en kunt altijd kosteloos retourneren. Zo kun je thuis beslissen welke handdoekhaakjes bij jou passen. Kom je er écht niet uit? Lees dan onze opbergtips en opbergfoto’s van andere So Clever klanten.