Ophanghaken

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Ophanghaken

Handdoeken, jassen of tassen, het liefst ruim je alles netjes op. Zoals het gezegde luidt: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. En dat kunnen wij alleen maar beamen. Met onze ophanghaken kun je (bijna) alles ophangen. Zo houd jij je huis geordend. Gebruik onze ophanghaken in de keuken voor keukengerei, in de badkamer voor handdoeken of in de slaapkamer voor kleding. 

Kies de juiste ophanghaak

Ophanghaken zijn ideaal voor veel verschillende ruimtes. Overal heb je wel iets liggen wat je eigenlijk liever ophangt dan laat rondslingeren. Omdat de keuze bij ons reuze is, helpen we je graag met het kiezen van de juiste ophanghaak. Misschien ben je op zoek naar deurhaken, zodat je gemakkelijk wat ophangt aan de deur. Deurhaken zijn ook erg handig voor kleine ruimtes, waar geen kasten in passen. Ook vind je bij ons verschillende ophanghaken die dienen als kapstok, bijvoorbeeld voor je jassen, sleutels of tassen. 

Niets is zo irritant als losse hand- en theedoeken in de keuken, die niet goed drogen omdat je ze niet op kan hangen. Daarvoor zijn onze keukenkast haakjes ideaal,  zodat je ze gemakkelijk kunt ophangen.

Plakken of boren?

Wil je liever niet boren in huis of heb je twee linkerhanden? Dan zijn de zelfklevende haakjes een uitkomst, die plak je gemakkelijk op. Voor in de badkamer kun je ook kiezen voor de zuignap haakjes. Deze plak je op een glad oppervlak en zijn fijn om bijvoorbeeld scheermesjes aan op te hangen. En wanneer je de plek toch niet handig vindt, dan verplaats je ze toch weer? 

Ophanghaken kopen?

Met de ophanghaken van So Clever heb jij binnenkort geen last meer van rondslingerende spullen waarvan je niet weet waar je ze kwijt moet. Of het nou gaat om kleding, sleutels of stropdassen, bij So Clever vind je het echt allemaal. En als je dan toch bezig bent met opbergen, kun je misschien het best alles aanpakken. Naast de ophanghaken vind je bij ons ook handige opbergrekken. Opgeruimd staat netjes!