Opbergtip: ken jij de Lazy Susan al?

23 September 2020
door So Clever

So Clever heeft deze week weer een fijne opbergtip voor je! Ken jij namelijk de Lazy Suzan al? Als je de Lazy Suzan eenmaal hebt, kun je vrijwel niet meer zonder. Dit is waarom onze opbergexperts zo’n fan zijn van haar!

 

Lazy Susans zijn...

  • Gebruiksvriendelijk: Door het soepele draaiplateau kan jij gemakkelijk bij al je spullen. Geef Suzan een swing en je producten die eerst achteraan stonden staan nu vooraan.
  • Efficiënt: De Lazy Suzan is letterlijk overal in huis te gebruiken: maak efficiënter gebruik van hoeken in kastjes waar je normaliter niet bij kunt. 
  • Modern: De Lazy Suzan heeft een modern design waardoor het in geen enkel interieur misstaat. 

Nu horen we je al denken: waar kan ik de Lazy Suzan dan allemaal voor gebruiken? Wij hebben een lijstje voor je opgesteld met verschillende opbergmanieren.

 

Opbergmanier 1: In de keuken

Gebruik de Lazy Suzan in de keuken voor kruiden en sauzen. Het draaiplateau is ideaal om op het aanrecht neer te zetten, of in de keukenkast. Of gebruik een Lazy Suzan voor op de dinertafel met een zout- en peperstel, een karaf water en servetten. Zo kan jij door het draai plateau overal handig bij, en jouw gasten ook. De Lazy Suzan van YouCopia met valhouder is dan erg geschikt!

Lazy Susan van Youcopia met valhouder voor in de keuken

 

Opbergmanier 2: In de voorraadkast

De Lazy Suzan is ideaal voor in de voorraadkast, berging of bijkeuken zodat al je blikken, pakken en zakjes georganiseerd opgeborgen staan. Door het draaiplateau komt er niks achter in de kast te staan waardoor er minder voedsel wordt verspild. De Lazy Suzan met dubbele etage en uitneembare bakjes is super handig voor in de voorraadkast. Heb je liever een transparante uitstraling? Dan is de Lazy Suzan met verdeelvakken van iDesign ook een goede optie!

 

Opbergmanier 3: In de koelkast

Zelfs in de koelkast kun je Lazy Susan neerzetten! Als je een wat grotere koelkast hebt, is de Lazy Suzan ideaal om de hoeken van je koelkast te benutten. Zo staat er niks verstopt in je koelkast en voorkom je dat producten vergeten worden en over de datum gaan. Voor de koelkast raden we deze transparante Lazy Suzan van iDesign aan.

koelkast organisen met Lazy Susan

 

Opbergmanier 4: In de badkamer / slaapkamer

Ook is Lazy Suzan een fijne vriendin voor in de badkamer of slaapkamer. Gebruik het draaiplateau bijvoorbeeld voor al je crèmes, parfums, haar- en beautyproducten. Voor je beautyproducten is deze Lazy Suzan van iDesign een fijne door het verhoogde middenstuk. Ook is het ideaal inzetbaar voor al je vitaminen, supplementen en medicijnen.

 

Opbergmanier 5: In de hobbykamer

Hou je van schilderen of ben je vaak aan het klussen? De Lazy Suzan wordt dan vanaf nu je new best friend. Berg eenvoudig de knutselspullen van je kinderen op, of van jezelf natuurlijk met deze gemakkelijke Lazy Suzan van iDesign met sorteervakken. Ook fijn voor op je (thuis)werkplek!

hobbykamer, badkamer en slaapkamer organismen met Lazy Susan

Enthousiast geworden? Scoor snel jouw Lazy Suzan, want ze zal altijd wel van pas komen! 

 

Bekijk snel onze gehele collectie Lazy Susans!

Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen