UMBRA

Sieraden doos UMBRA
€38,50
Morgen in huis

Umbra - wat het Latijnse woord voor schaduw is - is ontstaan uit passie voor origineel design en de wens om producten te maken voor elk huishouden. Ze denken na over alledaagse items en stoppen er eigen creativiteit in om origineel te blijven. En dat zie je.

De moderne ontwerpen van Umbra

Om terug te gaan naar het begin van Umbra moeten we naar het jaar 1979 toen Umbra een raamscherm lanceerde. Mede-oprichters Les Mandelbaum en Paul Rowan erkende dat er behoefte was aan moderne ontwerpen voor een mooie prijs en uitstraling. En dat was de start van dit gave merk met kwalitatief hoogwaardige producten.

De trend van tegenwoordig

Sieradenrekjes, kapstokken en zeeppompjes worden in een enorm modern jasje gestoken om na 40 jaar nog steeds mee te kunnen gaan met de trend van tegenwoordig. Kijk maar eens naar de automatische UMBRA zeepdispenser. Met dit handige product wordt handen wassen nog gemakkelijker omdat je niet meer viezen handen op de zeeppomp hoeft te drukken. En het staat ook nog eens super modern op je aanrecht of wastafel. En wat dacht je van de UMBRA kapstok met het design van een fantastische skyline. Je hal is meteen gepimpt!

Sieraden opbergen met moderne dozen

Ook biedt het merk hulp voor de kleine accessoires in huis met hun sieraden opbergers. De UMBRA sieradendoos heeft genoeg ruimte voor al je sieraden zoals horloges, oorbellen en armbanden en het staat tegelijkertijd heel stijlvol op een kastje in de slaapkamer of badkamer.

UMBRA bij So Clever

Wij bij So Clever hebben een groot aanbod aan opbergers en organizers van UMBRA. Als dé opberg expert van Nederland leren wij jou graag alles over opbergen. Bij elk product staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken. Wij krijgen continue de nieuwste organizers binnen van dit merk en natuurlijk houden we je daarvan op de hoogte. Zo blijft je huis altijd up to date!