Badkamer organizers: Simpel en effectief!

19 Januari 2021
door So Clever

De badkamer is niet de meest arbeidsintensieve ruimte om aan te pakken en te reorganiseren, je behaalt al snel veel winst met weinig inspanning. So, let's go! De grootste troepjes worden vaak gemaakt op je wastafel en rondom de douche of het bad. De rondslingerende cosmetica, tandenborstels die geen logische plek hebben, wattenstaafjes en -schijfjes en natuurlijk alle flesjes met shampoos en badgel. De standaard douchemandjes en tandenborstelhouders kennen we allemaal, hieronder enkele opbergtips waar je misschien zelf niet direct aan had gedacht!

 

De spiegel als opbergplek

Naast de hoofdfunctie van het water opvangen is de wasbak bij veel mensen thuis ook dé plek waar tandenborstels, tandpasta, tandenstokers - en ga zo maar door - staan. Teveel spullen op een veel te kleine ruimte. Waarom? Tja, waar moet je het anders kwijt. Kijk eens iets omhoog, oh ja!..de spiegel. Met een spiegel kun je veel meer dan jezelf bewonderen. Gebruik de spiegel om bijvoorbeeld je scheermesjes aan op te hangen doormiddel een dubbele haak met zuignap bevestiging. Maar ook je tandenborstels en tandpasta kun je kwijt in een bakje die je aan de spiegel hangt. Creëer ruimte op je wastafel en meer gemak door de meest gebruikte artikelen op een fijne (grijp)hoogte te hangen.

 

Cosmetica organiseren

Gebruik je tijd voor de spiegel vooral effectief, en niet aan het zoeken naar je dagcrème en mascara. Maak een selectie van producten die je daadwerkelijk iedere ochtend of meerdere keren per week gebruikt. Het zal je verbazen hoeveel producten linea recta de prullenbak of de voorraadkast in kunnen. Nu je de producten hebt geselecteerd zoek je de gewenste organizer om een goed overzicht te hebben en je nooit misgrijpt. Heb je een grote wastafel met veel ruimte, maak dan ook gebruik van de hoogte doormiddel van een wastafel rekje. Dit kan zowel een recht rekje zijn als eentje voor in de hoek. Ook deze stapelbare bakken met lades van The Home Edit zijn hiervoor een aanrader! Met iets minder ruimte is deze compacte wastafel organizer een mooie oplossing.

 

Organizer aan je badkamerdeur

Heb je veel rondslingerende producten in je badkamer staan óf liggen, dat ziet er natuurlijk niet heel opgeruimd uit. Een simpele en snelle oplossing: gebruik je badkamerdeur. Door een opbergrek aan je badkamerdeur te hangen kun je veel spullen opbergen en zijn ze uit het zicht wanneer je badkamerdeur open staat. Het deurrek (met producten) houdt zich schuil achter de deur wanneer deze openstaat, wanneer de deur dicht gaat tijdens het douchen is het deurrek zichtbaar en kan gebruikt worden als handige organizer!

Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter

Unieke kortingsacties en inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de So Clever nieuwsbrief. Ontvang exclusieve kortingen, leuke opbergtips, en de nieuwste producten!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen