Scheermeshouders

Scheermeshouders: handig en veilig

Het aanschaffen van een handige en stijlvolle scheermeshouder is ideaal voor het bewaren van je favoriete scheerproducten. Mooi voor in de badkamer, niet waar? Bij So Clever hebben we verschillende houders voor in je douche of bad. Bekijk de verschillende houders, zowel klein als grote exemplaren. Alle producten en merken zijn van topkwaliteit en gaan jaren mee.

Hoe scheermesjes bewaren?

Om je scheermesjes langer te kunnen gebruiken, is het belangrijk dat je ze op de juiste manier bewaart. Om te zorgen dat je scheermesje niet beschadigd is het handig om deze te bewaren in een geschikte scheermeshouder. Hang één van de scheermeshouders op op een veilige plek zodat je mesje goed kan drogen. Niet alleen handig voor het onderhoud van je mesje maar ook zodat je je mesje niet kwijtraakt.

Scheermeshouders bij So Clever

Je scheermes opbergen is niet alleen veilig maar ook erg hygiënisch. Bekijk de verschillende soorten scheermeshouders hier:

Kleine scheermes houder

Voor een kleine, subtiele houder kun je het beste kiezen voor een badkamer haak, dit is een onopvallende manier voor het opbergen van je mesje. Mocht je meerdere mesjes willen ophangen, bestel dan meerdere haakjes. Je zou het misschien niet denken, maar ook deze zilveren tandenborstelhouder kan gebruikt worden voor het bewaren van je scheermesjes. Deze houder scheermes is eenvoudig op te hangen met zuignappen.

Scheermes opbergen met Power Lock

In de Power Lock Collectie van iDesign zitten vele handige organizers voor in de badkamer. Met deze badkamer organizer berg je zowel je tandborstel, tandenpasta als scheermesje(s) snel op. Gemakkelijk te bevestigen met zuignap op een gewenste plek in jouw badkamer. Voor een kleiner exemplaar, enkel voor je scheermesje, is deze scheermeshouder douche geschikt. Graag een spiegel bij de hand? Ga dan voor deze scheerspiegel met een scheermeshoudertje.

Scheermes opbergen op je wastafel

Mocht je je scheermesje liever opbergen rondom je wastafel, dan zijn daar ook verschillende scheermeshouders voor. Deze multifunctionele wastafel organizer kan ideaal gebruikt worden als scheerset. Berg je scheermesjes, schaartje en scheerschuim op in deze organizer met vier sorteervakken. Ook in deze make up organizer voor de wastafel is plek voor het opbergen van je scheermesje of -mesjes. Het is een slimme badkamer organizer met twee hoge compartimenten en één laag bakje.

Scheerspiegel

Als je gaat scheren, komt een spiegel vaak goed van pas. Hoe handig als je je scheermesje kan ophangen en direct een spiegel erbij hebt. Hang deze scheerspiegel met scheermeshouder gemakkelijk op met de stevige zuipnappen. Het roestvrijstalen design staat stijlvol en verkleurt niet. Ook deze scheerspiegel hang je eenvoudig op zonder te boren. De haak onder de spiegel kun je gebruiken om je scheermesje aan op te hangen.

Scheermeshouders bij So Clever

Wij, van So Clever, zorgen dat jouw badkamer er binnen no-time netjes uitziet. Naast scheermeshouders hebben wij ook verschillende opbergers voor andere doucheartikelen en accessoires in de badkamer. Als dé opberg expert van Nederland inspireren jou graag! Lees bijvoorbeeld onze interessante blog of bekijk de Shop the look pagina op onze website.