iDesign

iDesign is begonnen als merk voor het ontwerpen van huishoudelijke artikelen. Interdesign had één doel voor ogen: het aanbieden van innovatieve opbergproducten voor in huis tegen een betaalbare prijs. Momenteel elimineert iDesign complexiteit uit het leven van klanten en inspireert ze om structuur aan te brengen in het dagelijks leven.

 

Duurzaamheid bij iDesign

iDesign streeft naar een wereld zonder afval, net als So Clever. Door het gebruik van gerecyclede en recyclebare materialen, duurzame verpakkingen en het verwijderen van chemicaliën uit de productie, zet iDesign zich in voor duurzame bedrijfsvoering om de planeet te beschermen.

 

Kleine uitdagingen aangaan met iDesign

Kleine dingen kunnen het verschil maken in een druk huishouden. iDesign ontwerpt producten die het organiseren voor jou net iets makkelijker maken.

Keukenkastjes opruimen

Keukenkastjes, het zijn vaak nogal complexe en volle lades. Zorg voor structuur in je keukenkast met deze acryl stapelbare opbergbakjes. Gebruik de acryl bakjes bijvoorbeeld voor het opbergen van thee, koffie, verpakte eten, kruidenpotjes of olie. Naast de keukenkastjes mogen natuurlijk de lades niet achterblijven. Met deze lade organizer sorteerbak heb je binnen no-time een slimme lade indeling gemaakt. Naast de keuken, zijn deze acryl bakjes ook te gebruiken in je kledingkast voor het organiseren van kleine accessoires.

 

Een netjes keukenblad

Of je nu een klein of groot keukenblad hebt, het netjes houden is vaak nog wel een dingetje. Opruimen en schoonmaken gaat snel, maar vijf minuten later lijkt het weer een grote bende. Voorkom dat je keukenblad snel een zooitje wordt met organizers. Kies bijvoorbeeld voor dit handige draaiplateau, zet hierin je kruiden en specerijen die nu los in je kastje of op je keukenblad staan. Mocht je handdoek ook altijd losliggen, dan is dit handdoekrek ideaal voor jouw keuken. Zo is je handdoek toch dichtbij en neem hij geen plek in op je keukenblad. Daarnaast is deze pot voor pollepels ideaal voor het opbergen van messen en pollepels en een decoratieve toevoeging aan je keukenblad.

 

Organiseer je koelkast

Als de boodschappen binnen zijn, zet je ze snel in je koelkast. Maar wist je dat je dit veel tactischer kan doen? Door je koelkast goed te organiseren kan jij voedselverspilling voorkomen. Dit is niet alleen goed voor de natuur maar ook voor je portemonnee. Begin bijvoorbeeld met deze opbergset koelkastbakken. Deze set kan je helpen bij het veilig en luchtdicht bewaren van etenswaren. Daarnaast heeft iDesign ook verschillende koelkast organizers voor fruit, om je fruit wat snel bederft extra aandacht te geven. Blijven bij jouw flessen ook nooit op de juiste plaats in de koelkast? Bekijk dan deze flessenhouder die ervoor zorgt dat jouw flessen op de juiste plek in de koelkast blijven liggen.

 

Een opgeruimde badkamer

Een badkamer opruimen is vaak een hele klus, vooral als je er eentje hebt van klein formaat. Al die flesjes, tubes en handdoeken moeten hun eigen en vooral vaste plekje krijgen. Opende je vanochtend het kastje op je badkamer en zag jij complete chaos? Begin dan met organiseren. Deze stijlvolle badkamer organizer 4-delig is handig voor het opbergen van artikelen die normaal rond de wastafel slingeren. Verder zorgen deze zwarte badkamer mandjes voor extra opberggemak voor losse toilet- of douchespullen. Organiseer je douche met dit doucherek. Het rek is gemakkelijk op te hangen zonder te boren en van alle gemakken voorzien.

 

iDesign bij So Clever

Wij bij So Clever hebben een groot aanbod aan opbergers en organizers van iDesign. Als dé opberg expert van Nederland leren wij jou graag alles over opbergen. Bij elk product van iDesign staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken. Inspiratie nodig? Bekijk onze pagina met opbergtips.