iDesign

Zo'n 40 jaar geleden begon iDesign als een bedrijf voor het ontwerpen van huishoudartikelen. Bij interdesign hadden één doel voor ogen: het aanbieden van innovatieve opbergproducten voor thuis tegen een redelijke prijs. En dat is gelukt!

iDesign in alle ruimtes van je huis

De organizers van iDesign bieden een gemakkelijke oplossing voor het opruimen van de ruimtes waarin je dagelijks te vinden bent. Van badkamer tot de keuken en van je wasruimte tot je kast in de slaapkamer.

Kleine uitdagingen aangaan met iDesign

Het dagelijks leven heeft zo zijn uitdagingen. En dat weet iDesign. Kleine dingen kunnen het verschil maken in een druk huishouden en precies dat verschil, dat maakt iDesign. Zij ontwerpen producten die organiseren en opbergen voor jou net iets makkelijker maken. Denk aan het Lazy Susan draaiplateau en de koelkast organizer om vers fruit in te bewaren. Maar ze lossen niet alleen problemen op, ze voegen ook nog iets speciaals toe aan je interieur. Kijk maar eens naar deze gave matzwarte badkamer organizer of hun stijlvolle make up organizer van marmer.

De vele collecties van Interdesign

Interdesign is hét opbergmerk bij uitstek. Ze staan vooral bekend om hun acryl bakjes van sterke kwaliteit. De transparante bakjes zorgen ervoor dat ze in ieder huishouden en ieder interieur passen. Maar naast hun stevige opbergbakjes heeft iDesign ook geweldige collecties. Zo staat de Everett collectie vol met rekjes en haken met een matzwarte afwerking. En ken je de Linus collectie al? Daar kan je allerlei organizers vinden voor in het huis, van keuken opbergers tot aan bakjes voor in de badkamer.

iDesign bij So Clever

Wij bij So Clever hebben een groot aanbod aan opbergers en organizers van iDesign. Als dé opberg expert van Nederland leren wij jou graag alles over opbergen. Bij elk product van iDesign staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken.