Keukenkast organizers

Keukenkast organizer: overzicht, gemak en efficiëntie

Kun jij wel een keukenkast organizer gebruiken? We kennen het allemaal wel: keukenkastjes vól met bakproducten, een flinke voorraad pasta en tientallen potjes met kruiden. Vervolgens staat altijd dat ene potje kardemom nét helemaal achterin het kastje. Dat betekent vaak dat alles eruit moet en weer erin. Een keukenkast organizer is een goede manier om eindelijk wat structuur aan te brengen in jouw keukenkastinrichting. Voor veel mensen is de keuken de ruimte in huis waar geleefd wordt. Koken, bakken, eten, diepe gesprekken, het gebeurt allemaal in de keuken. Des te meer reden om jouw keuken zo overzichtelijk en efficiënt mogelijk in te richten. Met onze handige keukenkast organizer heb je meteen een van de essentiële keuken organizers in huis.

Slimme keukenkastinrichting

De keukenkastindeling kun je geheel zelf bepalen. Combineer verschillende soorten keukenkast organizers om de ruimte in jouw kastjes optimaal te benutten. Bij So Clever vind je namelijk meer dan 350 producten om jouw keukenkastinrichting gestructureerd en overzichtelijk te maken. De producten van iDesign en The Home Edit blinken echt uit in deze categorie met allerlei transparante acryl organizers voor kruiden, potjes, zakjes en blikken. De collectie van Youcopia kenmerkt zich door hoge functionaliteit gecombineerd met witte kunststof details. Ontdek de belangrijkste producten die de basis vormen voor een georganiseerde keukenkastindeling.

Opbergbakjes voor de keukenkast

Ieder keukenkastje heeft haar eigen maten doordat de planken vaak verstelbaar zijn in hoogte. Een basisproduct waarmee je kunt werken aan je keukenkastinrichting zijn opbergbakjes voor keukenkast. Deze keukenkast organizers zijn er in verschillende soorten en maten om met een goede keukenkastindeling al je producten netjes op te bergen. Zo zijn voor het organizen van kruidenzakjes opbergbakjes met verdeelvakken een mooie uitkomst. Wil je de producten die je opbergt altijd direct kunnen pakken zonder dat je de opbergbakjes uit de kast moet halen? Kies dan voor een versie met een open voorzijde. Zo zijn deze stapelbare voorraadbakjes van iDesign hiervoor geschikt. Deze opbergbakken zijn stapelbaar en ideaal met elkaar te combineren.

Draaiplateaus lazy susans

Niets is zo vervelend als alles uit je keukenkastje te moeten halen om bij het achterste potje te kunnen. Een simpele maar ontzettend slimme oplossing hiervoor is een draaiplateau voor je keukenkast. Een draaiplateau, of Lazy Suzan, zorgt ervoor dat je met één simpele draai bij alle producten kan, dus ook de achterste. Zo zijn er de kenmerkende transparante draaiplateaus van iDesign en het Youcopia draaiplateau met uitneembare opbergbakjes. Kies de maat die past bij jouw keukenkastinrichting en berg alles netjes hierin op.

Kruidenrekken voor je keukenkastinrichting

Met de keukenkast organizers voor kruiden kun je gemakkelijk je potjes kruiden en andere smaakmakers ordenen en opbergen. Hiervoor bieden producten van bijvoorbeeld Joseph Joseph een stijlvolle optie met onder andere deze hangende uitschuifbare kruiden organizer. Een echte must-have voor kruidenpotjes is een kruidentrap. Met een kruidentrap zie je in één oogopslag welke kruiden achterin staan doordat deze hoger gestapeld staan. Met deze keukenkast organizers wordt kruiden opbergen makkelijk en overzichtelijk.
 

Keukenkast organizer voor borden & glaswerk

Naast etenswaren staan er natuurlijk nog veel meer dingen in een keukenkast. Denk bijvoorbeeld aan je servies met borden, glazen en kopjes. Het kan moeilijk worden om bij je onderste borden of achterste glazen te komen. Daarom zijn er ook handige organizers om je glaswerk en servies op te bergen voor een betere keukenkastindeling. Je glazen en kopjes stofvrij opbergen en tegelijkertijd ruimte besparen doe je door een hangrek aan je plank. Metaltex Tomado heeft hiervoor enkele enorm handige hang organizers op de markt gebracht. Je borden opbergen doen de meeste mensen horizontaal, maar verticaal is dé nieuwe manier. Yamazaki heeft enkele geweldige verticale-borden-opbergers.

Keukenkast organizers bij So Clever

Iedere maand vind je bij So Clever nieuwe keukenkast organizers die geselecteerd worden op gemak, efficiëntie en design. Met een aanbod van enkele duizenden organizers is So Clever dé specialist op het gebied van opbergen & organizen in Nederland. Weet je niet precies waar je moet beginnen? Lees handige opbergtips en blogs die door verschillende opbergspecialisten zijn geschreven.