Kruiden opbergen

Jouw kruiden opbergen in een handomdraai

Met al die potjes, bakjes en zakjes in huis is handig je kruiden opbergen vaak nog een hele opgave. Onoverzichtelijke stapels bakjes en rijen aan strooipotjes zijn vaak het resultaat. Ben jij net lekker aan het koken en word je gek van het doorzoeken van jouw kruiden voorraad? Vraag jij je in een opruimbui ook regelmatig af: “Hoe berg ik mijn kruiden op?”. Dan heeft So Clever gelukkig tientallen verschillende producten waarmee kruiden opbergen in kastjes, lades en op het aanrecht een stuk aangenamer wordt. Naast het perfecte kruiden opbergsysteem hebben we natuurlijk nog veel meer andere producten voor het organizen van je keuken!

 

Kruiden opbergen in een kleine keuken

Er zijn ontzettend veel verschillende kruiden uit alle uithoeken van de wereld, en het liefst heb jij ze allemaal. Een mooi streven, maar vaak onmogelijk als je een kleine keuken hebt. Omdat wij bij So Clever geloven in groot dromen hebben we tientallen producten die jou helpen bij het zo efficiënt en netjes mogelijk ordenen van jouw kruiden. Netjes kruiden opbergen kan bijvoorbeeld op één van onze kruidentrappen die je in je keukenkastje of op het aanrecht kunt plaatsen. De tribunes van Five, Youcopia en Joseph Joseph zijn uitschuifbaar en dus heel makkelijk aan te passen aan de grootte van jouw keukenkastje. Door de hoogteverschillen blijft jouw hele kruidenvoorraad zichtbaar in de keukenkast. Omdat je in een kleine keuken vaak beperkte kastruimte hebt is het volop benutten van de ruimte in je keukenlades een must. De kruidenrek voor in een lade van o.a. Youcopia, iDesign en JosephJoseph zijn speciaal ontworpen met dit doel. Dat scheelt zoeken, frustratie en tijd!

 

Een stijlvolle maar praktische kruiden organizer

Wij vinden dat opruimen in stijl kan, zo ook het ordenen van je kruiden. Daarom hebben we talloze stijlvolle opties om jouw specerijen te rangschikken. Heb je er weleens aan gedacht om je kruidenpotjes op één van de chique draaiplateaus te zetten? De Lazy Susan is het voorbeeld van het optimaal benutten van de ruimte, maar dan op een elegante manier. Het kruidenpotje die achterin het kastje staat en waar je zo moeilijk bij kunt staat door één draai aan het plateau voor je neus. Kruiden opbergen kan natuurlijk ook in het welbekende kruidenrek. Kies jij voor een klassiek design van bijvoorbeeld iDesign of Tomado, of geef jij de voorkeur aan een modernere, strakkere kruidenhouder