Draaiplateau kruiden 360°

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Draaiplateau kruiden: overal toegang tot je kruiden

Door een draaiplateau voor kruiden te gebruiken, kun je voortaan gemakkelijk je eten op smaak brengen tijdens het koken. Waar je het kruiden draaiplateau namelijk ook neerzet, vanwege de draaiende functie kun je altijd bij al je potjes met kruiden. En zo organiseer je kruidenpotjes het slimst. 

Voor het aanrecht of de keukenkast

Je kunt een draaiplateau met kruiden dus op verschillende plekken neerzetten. Op het aanrecht naar je kookplaat is natuurlijk een handige plek als je graag kookt. Maar houd je het aanrecht liever net en opgeruimd, kan een draaiplateau voor kruiden ook heel gemakkelijk een keukenkastje opgeborgen worden. Omdat de organizer draait zit je nooit meer met het probleem dat je achter in een kastje of lade een omgevallen kruidenpotje moet zoeken, wat veel tijd scheelt tijdens het koken.

Eigen kruiden organiseren

Heb je al eigen kruiden en fijne kruidenpotjes, maar wil je toch een nieuwe opbergen om je kruiden te organiseren? Dan hebben we bij So Clever ook genoeg draaiende plateaus die je volledig zelf kunt indelen. Je hebt een draaiplateau voor kruiden met sorteervakken maar ook zonder verdeelstukken, net wat jij fijner vindt werken in de keuken. Ben jij een echte kookfanaat en heb je heel veel kruiden, dan kan een draaiplateau met twee niveaus wel eens een handig hulpmiddel zijn. Natuurlijk kun je ook één van de twee lagen gebruiken voor voorraadpotjes en blikjes.

Draaiplateau inclusief kruidenpotjes

Ben je het juist zat je allemaal verschillende vormen, maten en merken kruidenpotjes in je rommelige keukenkastje hebt staan? Dan kun je bij ons ook draaiplateau voor kruiden inclusief kruidenpotjes kopen. Kies voor een houten kruidenrekje met zestien lege potjes van Five® of zet een stoere metalen kruidencarrousel in je keuken. Met de handige draaibare dopjes kun je de lege kruidenpotjes vullen met al jouw favorieten kruiden en omdat alle potjes hetzelfde design hebben creëer je één geheel. Wil je helemaal snel je kruiden organiseren dan staat er ook een kruidencarrousel inclusief twintig kruidenpotjes met inhoud online.

Van draaiplateau voor kruiden naar kruidenlade

Kruiden organiseren in de keuken kan op vele manieren. Een kruiden draaiplateau is een veilige oplossing omdat deze op vele plekken makkelijk in gebruik is. Maar misschien weet je al wel exact in welke ruimte je een kruiden organizer nodig hebt. Dan kan een kruidenrek voor in de lade of aan de wand iets voor je zijn. Kruidentrapjes en kruidenrekjes staan goed op het aanrecht of in een keukenkastje. Misschien heb je ook wel een plekje nodig voor kleine kruidenzakjes zoals pakjes jus of sausmixen. En natuurlijk kun je ook altijd losse kruidenpotjes bij So Clever bestellen als je al wel de juiste organizer maar nog niet de juiste potjes hebt gevonden. Sowieso kan een slimme indeling in de keuken geen kwaad en laten we daar net een paar handige opbergtips voor hebben geschreven.