kruidenzakjes organiseren

Speciaal opbergsysteem voor kruidenzakjes

Kruiden organiseren kan op verschillende manieren. Ook zijn er verschillende soorten vormen van kruiden beschikbaar. Naast de bekende kruidenpotjes zijn er namelijk ook verse kruidenplantjes en kruiden in zakjes. En waarmee berg je kruidenzakjes nou op? Met een speciaal opbergsysteem voor kruidenzakjes creëer je overzicht in een lade waar je kruidenzakjes nu waarschijnlijk rommelig door elkaar liggen.

Zakjes met jus, soep en saus sorteren

Met een speciaal opbergsysteem voor kruiden kun je ook zakjes met jus, soep, sausjes en andere kleine verpakkingen zoals zakjes nootjes en snoepjes bij elkaar opbergen. Het belangrijkste aan een organizer voor kruiden is dat door de sorteervakken van de opbergers je zakjes op soort kunnen worden opgeborgen en ze niet omvallen en terecht komen op een grote hoop in een keukenlade.

Kruidenzakjes opbergen in een lade, kastje of koelkast

Ook op meerdere plekken in de keuken kun je kruiden organiseren. Met de transparantekruiden organizers van iDesign uit de Linus collectie kun je kruidenzakjes opbergen in een keukenlade. Er zijn opbergbakjes met verdeelvakken als je kleine en dunne verpakkingen met opbergen, maar ook zonder sorteervakken die handig zijn voor wat dikkere producten die zichzelf al staande houden. In de Crisp collectie van iDesign vind je meerdere sterke opbergsystemen voor kruiden speciaal voor in de koelkast. Met de verstelbare verdeelschotten of een handvat kun je goed kruiden organiseren en zelfs grote sausflesjes passen in de diepe opbergbak. Ben je een echte keukenprins- of prinses en heb je meerdere kruidenzakjes dan kan een groter draaiplateau wel eens de uitkomst in jouw keuken zijn. Kies voor de eenvoudige, maar handige organizer met verdeelvakken van The Home Edit of pak het groots aan met twee verstelbare niveaus en uitneembare bakken van Youcopia. Het handige aan een draaiplateau is dat je hem overal kunt neerzetten, aangezien je met één draai eenvoudig bij elke bak kunt. Dus geen gedoe meer met graaien in diepe kasten en lades.

Kruiden organiseren met behulp van So Clever

Wil je naast eigen kruidenzakjes opbergen ook eigen samengestelde kruiden organiseren, dan kan dat met de lege kruidenpotjes van So Clever. Door allemaal dezelfde potjes te gebruiken, creëer je naast overzicht ook één mooi geheel in de keuken. Bepaal eerst waar jij je kruiden wilt opbergen en kies daarna de juiste kruidenorganizer uit zoals een kruidentrapje of kruiden wandrek. Wil je inspiratie opdoen om je keuken op te ruimen, kun je onze blogs en opbergtips rustig doorlezen.