Opbergbakjes keukenkast

Bak met vakjes
€13,95
Niet op voorraad

De keukenkast organiseren met opbergbakjes

Opbergbakjes zijn een mooie manier om structuur aan te brengen in je keukenkastje. Bij So Clever hebben we een groot assortiment opbergbakjes, zodat jij altijd jouw keukenkast naar wens kunt inrichten. Wij snappen dat het belangrijk is om bij het ordenen rekening te houden met jouw eigen stijl. Daarom hebben we opbergbakjes van verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld voor kunststof bakjes, bakjes van glas, bamboe bakjes of metalen bakjes. Je kunt de bakjes natuurlijk ook met elkaar combineren. De bakjes zijn te gebruiken om de keukenkast te organizen, maar kun je ook gebruiken in de rest van je keuken

 

De koning van de opbergbakjes: iDesign

Hoe deel ik mijn keukenkastjes in? Met acryl bakjes van iDesign. Het merk iDesign heeft opbergbakjes voor elk doel, van etenswaren opbergen tot schoonmaakmiddelen ordenen. De acryl bakjes van de Linus-collectie zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Kies bijvoorbeeld een hoekplateau of draaiplateau om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. De producten uit de Crisp-collectie van iDesign zijn ontworpen om wat specifiekere doelen te dienen: deze collectie bevat bijvoorbeeld een opbergbakje voor groenten, een eierrekje voor in de koelkast en een flessen- en blikjeshouder. De opbergbakjes van iDesign zijn sterk en brengen orde in de chaos van jouw keukenkastje. 

 

Ontspullen en ordenen

Het aanschaffen van opbergbakjes lost het rommel probleem niet vanzelf op. Het is belangrijk om eerst de spullen en etenswaren in jouw keukenkastjes eens op te ruimen. Bepaal wat je wilt houden en wat niet, gooi of geef weg wat je niet meer gebruikt. De spullen die je overhoudt kun je dan prachtig praktisch organizen met opbergbakjes. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de voorraadbussen en kruidenopbergers van Joseph Joseph of de Lazy Susan van YouCopia. De combinatie van het ontspullen en ordenen van de overgebleven items zorgen voor rust in je hoofd en een opgeruimde keuken.