The Home Edit

The Home Edit formule

In 2015 startte The Home Edit hun succesvolle formule: een kleurrijke manier van opbergen, met fijne hacks en een cheeky sense of humor. Na twee boeken, een YouTube serie en een eigen Netflix-show hebben de oprichters, Clea en Joanna, nu een eigen The Home Edit x iDesign collectie uitgebracht. iDesign is bovendien hun favoriete merk.

The Home Edit show

Naast hun eerdere YouTube-hit, is ook de Netflix show 'Get organized with the Home Edit' een heuse hit. Reorganiseren leek nog nooit zo leuk! In de Netflix show gaan Clea en Joanna langs bij zowel onbekende als bekende mensen, zoals Reese Witherspoon, Neil Patrick Harris en Khloe Kardashian. Ze komen bij deze mensen om een ruimte in hun huis helemaal opnieuw te organizen, met de gedachtegang dat overal een systeem achter moet zitten.

The Home Edit x iDesign

The Home Edit producten hebben alles wat men van iDesign gewend is, maar dan net wat praktischer en stijlvoller. De dames van het merk werkten, voordat ze hun eigen productlijn uitbrachten, hoofdzakelijk met iDesign opbergers. Na jaren ervaring en met de producten van iDesign gewerkt te hebben, is er een selectie gemaakt van de meest handige organizers. Aan deze organizers hebben ze verbeterpunten en herkenbaarheid toegevoegd en in samenwerking met iDesign hun eigen productlijn uitgebracht. Het duo Clea en Joanna weten allebei als geen ander hoe chaotisch het thuis kan zijn als twee werkende moeders en welke producten daarbij een helpende hand kunnen bieden.

Organizers voor alle ruimtes in huis

The Home Edit collectie bevat organizers voor in het gehele huis. Van keuken organizers tot badkamer organizers. Bovendien zijn de organizers multifunctioneel te gebruiken: gebruik The Home Edit koelkastbakken ook in je keukenkastjes of gebruik The Home Edit make-up organizers als sieraden opbergers. Ontdek transparante organizers in The Home Edit Vanity Collection of gebruik houten organizers van The Home Edit Wooden Collection of The Home Edit Onyx Collection. Al deze collecties staan voor gemak en bevatten producten voor verschillende toepassingen. 

Koelkast indeling

The Home Edit focust onder andere op het organiseren van voorraadkasten en koelkasten, waardoor het aanbod koelkast organizers groot is. Waar de iDesign koelkast bakken een deksel hebben en stapelbaar zijn, heeft The Home Edit daar een variant van uitgebracht met koelkast bakken met uitneembare bakjes én een uitvoering van de koelkast bak met uitschuifbare lade. Het merk staat bekend om zijn handige organizers voor in de koelkast. Zo is er een koelkast organizer met lekbakje uitgebracht met een speciaal om groenten in te bewaren. Zo kan ook jouw koelkast helemaal georganiseerd worden. 

Make-up organiseren

The Home Edit heeft voor het organiseren van je kwasten, lipstick, mascara en tubes wel een hele handige organizer uitgebracht. Met deze stapelbare opberglades van The Home Edit berg je overzichtelijk make-up op. Als je meer opbergruimte nodig hebt, dan stapel je er gewoon een extra deel op. Voor het organizen van je make-up in een lade kies je deze variant uitschuifbare lade organizer of ga voor een lade organizer met verschillende sorteervakjes.

Haaraccessoires opbergen

Nog iets unieks van The Home Edit zijn slimme opbergproducten voor je haaraccessoires en toebehoren. Het merk zag hier veel mogelijkheden en potentie. Geef bijvoorbeeld je föhn een vaste plek in huis met deze handige opbergbak speciaal voor je föhn. Verder kun je in deze The Home Edit krul- en stijltang houder gemakkelijk je haarproducten opbergen in lades in je badkamer of kast. 

Labels op de organizers

Om het organiseren helemaal af te maken, kun je ook nog handgeschreven labels gebruiken. Clea en Joanna hebben nagedacht over het labelen en brachten The Home Edit label stickers op de markt. Deze labels zijn ideaal voor organizers in de koelkast, keukenkastjes, badkamer en in het washok. Zo maak je je organizers af en geef je ze een vaste plek in huis. 

The Home Edit producten bij So Clever

De collectie van The Home Edit is in Nederland verkrijgbaar bij So Clever. Zo kun je ook in Nederland deze unieke producten bestellen met snelle levering. Wil je meer weten over dit merk? Lees dan onze blog over The Home Edit. Weet je nog niet zo goed hoe je je huis wilt organizen? Laat je dan inspireren met de foto's in onze shop the look of met de foto's van onze clever customers