The Home Edit

In 2015 startte The Home Edit hun succesvolle formule: een kleurrijke manier van opbergen, met fijne hacks en een cheeky sense of humor. Twee boeken, een YouTube serie en een eigen Netflix-show later, hebben de oprichters, Clea en Joanna, nu een eigen The Home Edit x iDesign collectie mogen uitbrengen. iDesign is bovendien hun favoriete merk.

 

The Home Edit show

Naast hun eerdere YouTube-hit, is ook de Netflix show 'Get organized with the Home Edit' een heuse hit. Reorganiseren leek nog nooit zo leuk, zo ook voor celebs als Reese Witherspoon, Neil Patrick Harris & Khloe Kardashian. In de Netflix show gaan Clea en Joanna langs bij bekende en onbekende personen om een ruimte in het huis opnieuw te organiseren, dit met de gedachtegang dat overal een systeem achter moet zitten. 

 

The Home Edit x iDesign 

The Home Edit collectie is alles wat men van iDesign gewend is, maar dan net wat praktischer en stijlvoller. De dames van het merk werkten, voordat ze hun eigen productlijn uitbrachten, hoofdzakelijk met iDesign opbergers. Na jaren ervaring en met de producten van iDesign gewerkt te hebben, is er een selectie gemaakt van de meest handige organizers. Aan deze organizers hebben ze verbeterpunten en herkenbaarheid toegevoegd en in samenwerking met iDesign hun eigen productlijn uitgebracht. Het duo Clea en Joanna weten allebei als geen ander hoe chaotisch het thuis kan zijn als twee werkende moeders en welke producten daarbij een helpende hand kunnen bieden.

 

Organizers voor alle ruimtes in je huis

The Home Edit collectie bevat organizers voor in het gehele huis. Van keuken tot badkamer. Ook zijn de organizers multifunctioneel te gebruiken: gebruik de koelkastbakken ook in je keukenkastjes of gebruik de make-up organizers als sieraden opbergers. The Home Edit kenmerkt zich door de transparante organizers én kleurcoördinatie. Alles heeft net wat meer gemak. Dit is terug te zien in de producten. De categorieën waar The Home Edit echt in uitblinkt zijn:

Koelkast indeling

Waar de iDesign koelkast bakken een deksel hebben en stapelbaar zijn, heeft The Home Edit daar een variant van uitgebracht met als extra eigenschap een uitneembare bak én een uitvoering van een koelkast bak met uitschuifbare lade. Het merk kenmerkt zich sowieso door handige organizers voor in de koelkast. Zo is er een koelkast organizer uitgebracht met een lekbakje speciaal om groenten in te bewaren en een variant met een uitneembaar tussenschot.

Make-up organiseren

Make-up opbergen kan op vele manieren, So Clever biedt daarin veel handige organizers. Toch valt bij The Home Edit op dat zij voor deze categorie wel heel handige organizers hebben uitgebracht. Zo creëer je je eigen make-up storage met deze stapelbare lades, heb je meer opbergruimte nodig dan stapel je er gewoon een extra deel op. Voor het organizen van je make-up in een lade kies je deze uitschuifbare opberger of ga voor een variant met verschillende sorteervakjes.

Haaraccessoires opbergen

Iets wat er nog niet zoveel is: slimme opbergproducten voor je haaraccessoires en toebehoren. Ook daar zag dit opbergmerk potentie in, en met succes! Deze handige opbergbak speciaal voor je föhn is daar een voorbeeld van. Of berg je stijl- en krultang op in je badkamerlade met deze lade organizer.

Labels op de organizers

Omdat alle organizers transparant zijn, zijn ze ideaal voor mooie handgeschreven labels. Ook hier hebben Clea en Joanna over nagedacht. So Clever biedt de The Home Edit label stickers voor in de koelkast, keukenkastjes en badkamer/washok. Zo maak je je organizers af en geef je ze een vaste plek in huis. 

 

The Home Edit bij So Clever

De collectie van The Home Edit is in Nederland verkrijgbaar bij So Clever. Wil je meer weten over dit merk? Lees dan onze blog over het bekende duo. Ben je geïnspireerd geraakt? Bestel jouw organizers vóór 23:59 uur en ontvang ze morgen al in huis.