Keuken organizers

Populaire producten in keuken organizers

Populaire merken voor keuken organizers

Nieuwste producten in keuken organizers
Shop the look voor
keuken organizers
Ontdek onze Shop the Look pagina vol met keukenopbergers! Alles wat je nodig hebt om je keuken op orde te brengen en te laten stralen!

Handige keuken organizers voor jouw keuken

Geef alles in je keuken een eigen plek met de keuken organizers van So Clever. Zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en kun je heerlijk genieten van een overzichtelijke keuken indeling. Voor al je keukenspullen zijn er vele slimme opbergproducten.Je keuken bevat vaak veel spullen en beperkte kastruimte. Hierdoor kan het chaotisch worden of wordt het moeilijk om iets in je kastjes te vinden. Het is daarom belangrijk om je keuken goed te organiseren en al je keukenspullen netjes op te bergen.

Inrichting voor je keukenkast of keukenlade

De meeste keukenspullen zullen opgeborgen zijn in je keukenkast of keukenlade. Heb je moeite met het overzichtelijk maken van je kastjes en lades? Of heb je weinig opbergruimte en veel spullen? Hier kunnen organizers bij helpen. Wij hebben een ruim assortiment van verschillende keukenkast organizers voor verschillende toepassingen. Een aanrader voor iedere keuken is het gebruiken van opbergbakjes in je keukenkast. Zo kun je structuur aanbrengen door kleinere items in bakjes te doen en beter je keukenkast in te delen. Verder zijn er specifieke keuken organizers voor het opbergen van pannen en deksels, het opbergen van servies en glaswerk en het opbergen van snijplanken. Zo kun je al je kookspullen organiseren. Naast keukenkastjes kunnen ook keukenlades goed worden opgeruimd door middel van keukenlade inrichting. Denk hierbij aan handige ladebakjes en bestekbakken om te voorkomen dat alles los in de lade ligt.

Je aanrecht netjes houden

Sommige spullen zijn handig om op je aanrecht te bewaren zodat je ze altijd bij de hand hebt. Dit kan echter snel rommelig ogen of onhandig zijn. Hiervoor zijn onze aanrecht organizers ideaal. Zorg voor meer ruimte met een aanrechtrekje. Je kunt hierbij spullen stapelen of ophangen om ruimte te besparen en meer overzicht te creëren. Een populaire soort keuken organizer is daarnaast de keukengerei houder, waarin je spatels, pollepels en meer kunt bewaren. Zo heb je deze altijd bij de hand tijdens het koken. Hetzelfde geldt voor messenblokken. Een andere leuke organizer met veel mogelijke toepassingen is het draaiplateau. Zet deze bijvoorbeeld in een hoek van je aanrecht met producten die vaak worden gebruikt. Dit zorgt voor extra opbergruimte waar je snel en makkelijk bij kunt komen door simpelweg het plateau te draaien.

Orde bij je gootsteen en gootsteenkast

De gootsteen in je keuken is een plek waar veel spullen bij de hand moeten liggen. Zo wil je altijd een zeeppompje, afwasborstel en vaatdoek binnen handbereik hebben. Daarnaast heb je nog de schoonmaakspullen in je gootsteenkast. Dit kan snel rommelig worden als je geen vaste plaats hebt voor deze spullen. Met gootsteen organizers kun je alles handig opbergen. Gebruik een afwasborstel houder om je afwasborstel en eventueel spons, zeep of vaatdoek op één plek te bewaren. Voor je sponsjes zijn er ook aparte schuursponshouders die je in of naast je gootsteen kunt plaatsen. Vergeet verder een afdruiprek voor je gewassen vaat niet. Onze afdruiprekken zijn ruimtebesparend door de meerdere lagen en handige mogelijkheden. Andere handige keuken organizers rond je gootsteen zijn de gootsteenkast organizers. Plaats bijvoorbeeld een gootsteenkast rekje voor al je schoonmaakspullen of hang deze aan de binnenkant van het deurtje met een gootsteenkast deurrekje.

Je kruiden altijd georganiseerd en bij de hand

Bij je keuken opbergen hoort ook absoluut kruiden opbergen. Verzamelingen met kruiden bevatten vaak veel potjes, bakjes en zakjes die onoverzichtelijk ergens liggen of staan. Hier zijn veel handige oplossingen voor bedacht voor iedere keuken, klein of groot. Wanneer je ruimte over hebt in een lade kun je hier met een kruidenrek lade erg goed gebruik van maken. Zie in één overzicht al je kruiden bij het opentrekken van je lade. In een keukenkastje zou een kruidentrap een betere optie zijn. Door de verschillende lagen kun je makkelijk al je kruiden zien en pakken. Voor een meer stijlvolle look kun je ook kiezen voor een kruidenrek en bij elkaar passende kruidenpotjes. Zo kun je al je kruiden mooi en makkelijk tentoonstellen.

Opbergen van je eten en drinken

Naast keukenspullen bewaar je in een keuken natuurlijk ook eten en drinken. Heb jij last van een onoverzichtelijke koelkast? Of staan er pakken rijst en pasta los in een kastje of lade? Ook hier zijn verschillende oplossingen voor. Met koelkast organizers kun je door middel van verschillende bakjes en schappen meer ruimte creëren. Je kunt bijvoorbeeld bakjes stapelen en al je producten een eigen plek geven. Eten opbergen buiten de koelkast kan in voorraadpotten of opbergbakjes. Geef zo al je pasta, snacks en meer een eigen plek voor goed overzicht. Om voedsel vers te houden kun je daarnaast gebruik maken van vershoudbakjes, vershoudzakjes en vershoudclips. Bewaar zo al je eten overzichtelijk en veilig met de verschillende keuken organizers. 

Kies de keuken organizer die bij jou en jouw keuken past voor meer overzicht en een opgeruimd gevoel.