Bestekbak

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Een bestekbak voor al jouw eetgerei

Wat is een handige bestekbak? Met de juiste bestekbak breng je jouw messen, vorken, lepels en ander keukengerei makkelijk op orde. De verschillende vakken die er ontstaan in je besteklade zorgen ervoor dat jij een vast plekje creëert voor de verschillende spullen in jouw lade. Ook als je de lade openschuift zullen de spullen niet snel verschuiven. Zo weet je altijd wat je te wachten staat als je je keukenla opent en hoef je niet lang te zoeken naar de juiste spullen. Je bestek en ander eetgerei is natuurlijk niet het enige wat opgeruimd kan worden. So Clever heeft heel veel andere slimme opbergers voor de keukenlade en voor de rest van de keuken.

 

Bestekbakken van allerlei materialen

Afhankelijk van jouw eigen stijl kies jij de bestekbak die in jouw keuken past. Omdat het prettig is om veel keuze te hebben hebben we bestekbakken van allerlei materialen. Ga je voor een kunststof bestekbak, een houten bestekbak, of hou je van een strakker, metalen design van Zeller Present? Het merk iDesign heeft een aantal mooie transparante bakken, allen met hun eigen speciale eigenschappen: de ene heeft een afneembaar bakje, een ander is uitschuifbaar. Als je duurzaamheid belangrijk vindt is de bamboe bestekbak misschien wel wat voor jou. 

 

Zelf bepalen: een uitschuifbare bestekbak

In de categorie “bestekbak uitschuifbaar” heeft So Clever een aantal kunststof varianten. Neem bijvoorbeeld de variant van Joseph Joseph. Deze komt met een onderliggend gedeelte dat je aan één kant kunt uitschuiven. Zo kun je een groot compartiment toevoegen aan je bestekbak. Naast een uitschuifbaar deel heeft de bestekbak ook een verstelbaar gedeelte dat je heen en weer kunt schuiven. Wil je liever zo veel mogelijk vakken? De uitschuifbare bestekbak van Zeller Present kan zelfs voor twee extra compartimenten zorgen. Op die manier heb je altijd genoeg vakjes voor je bestek en ander keukengerei.