Bestekbakken

Keukenlade inrichten en indelen met bestekbakken

Misschien werd er bij jouw keuken al een handige bestekbak meegeleverd, maar misschien ben je ook al jaren aan het knoeien om je bestek en kookgerei na gebruik netjes op te bergen. Bij So Clever verkopen we bestekbakken die je kunt uitschuiven en verstellen en die goed met elkaar te combineren zijn. Zo maak je zelf gemakkelijk en snel een perfecte besteklade indeling.

Dé bestekbak voor jou

Het aanbod bestekbakken is groot, aangezien iedereen een eigen voorkeur heeft. Denk hierbij aan de indeling van de bestekbak. Heb je liever veel kleine vakken of enkele grote? Daarnaast is de kleur en het materiaal nog divers. Sommigen geven de voorkeur aan houten bestekbakken, waar anderen eerder kiezen voor plastic. Twijfel je nog welke bestekbak past bij jou? We zetten ons aanbod voor je op een rijtje. 

Bestek lade inzet van Joseph Joseph

Het merk Joseph Joseph heeft het goed gedaan op het gebied van bestekbakken. Zoek je een handig, maar vooral ook moderne bestekbak in de keukenlade? Dan ben je hier aan het goede adres. Kies voor een kleiner bestekbakje voor messen, vorken en lepels of kies een uitschuifbare bestekbak in je lade waar je naast bestek ook groter kookgerei kwijt kan. Door te kiezen voor een verstelbare bestekbak in je keukenlade kun je deze altijd blijven aanpassen als je meer of minder keukenaccessoires krijgt. 

Tijdloze transparante bestekbak voor een keukenlade

De bestek lade inzet van Joseph Joseph is modern en valt op. Wil je nou wel een georganiseerde lade maar houd je je lade het liefst zo simpel mogelijk? Dan is een transparante bestekbak in je lade goed voor jou. Kies voor een specifieke bestekbak in je keukenlade zoals een messenhouder van iDesign of creëer een eigen indeling met de verschillende maten bestekbakjes van Five® met handige anti-slip voering dat het schuiven van bestek tegengaat.   

Bestekbak lade van hout

Natuurlijk kunnen houten en bamboe organizers niet ontbreken in de shop van So Clever. Omdat we hiervan zowel een uitschuifbare bestekbak voor de keukenlade als messenblokken hebben, kun je met al onze ladeorganizers een volledige lade indeling maken.

Je volledige keuken grondig aanpakken

Is je bestek inmiddels netjes gesorteerd, dan kunnen de kruidenpotjes ook nog wel een make-over gebruiken. Met een kruidenrek voor lades is dat klusje zo geklaard. Zo vind je keuken organizers voor allerlei doeleinden bij So Clever. Voor meer inspiratie om je keuken en de rest van je huis te organizen, kun je onze blog bekijken. Hier vind je tips over keukenlade organizers, keukenkast organizers en meer. Bestel al deze organizers voor 23:00 om morgen al aan de slag te kunnen met organizen. 

Dit heb je eerder bekeken