Ladebakjes voor keukenlade

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Efficiënte besteklade indeling: alles zijn eigen plek

Een nette besteklade indeling geeft structuur en overzicht in de keuken. Je kunt je keukenlade indeling laten afhangen van de speciaal ontworpen lade indeling van Five die bestaat uit een serie van ladebakjes in veel verschillende formaten. Genoeg plek voor jouw bestek en keukengerei dus. Je kunt er ook voor kiezen om je besteklade indeling te personaliseren. Hiervoor kun je verschillende ladebakjes gebruiken van allerlei soorten en maten. De ladebakjes zorgen voor een op maat gemaakte opruim oplossing voor jouw besteklade. So Clever heeft niet alleen organizers voor de keukenlade, maar ook voor de rest van de keuken

 

Een betere besteklade indeling met verschillende bakjes

Als je worstelt met de vraag: “Hoe richt ik mijn besteklade in?”, hebben wij het antwoord: bakjes! Door te werken met bakjes van verschillende groottes en materialen creëer je de perfecte besteklade indeling die bij jou past. Combineer bijvoorbeeld een aantal transparante bakjes van iDesign, zoals dit opbergbakje met handvatten  en dit bakje met verdeelvakken. iDesign heeft ook bakjes die uit meerdere compartimenten bestaan en zelfs keukenlade organizers met afneembare bakjes. Zo mix en match je jouw besteklade indeling binnen no-time bij elkaar! 

 

Lekker hetzelfde: eenheid in jouw besteklade indeling

Wil je liever dezelfde keukenlade organizer in verschillende maten? Dan kun je o.a. kiezen voor de houten bakjes van Five die per vier worden geleverd, of voor één van de andere houten ladebakjes. Op deze manier straalt jouw besteklade indeling een gevoel van eenheid uit, terwijl je toch rekening houdt met de verschillende maten van de spullen in jouw lade. Hou je niet zo van hout? Kies voor de langere bakjes om je bestek in te bewaren of kies voor de kleinere bakjes voor bijvoorbeeld punaises en paperclips.