Sieraden bakjes

Kleine maar fijne sieraden bakjes

Misschien ben jij wel helemaal niet zo’n grote sieradenliefhebber en zijn sieradendozen en sieradenrekjes wel overbodig voor op jouw slaapkamer. Maar bij So Clever verkopen we organizers voor iedereen, dus ook voor jou. Onze sieradenbakjes zijn niet al te groot, maar bieden wel net genoeg ruimte om jouw mooiste ringetjes, oorbellen en armbandjes een veilige en mooie plek te geven.

Simpele transparante sieraden bakjes

Bij een sieradenbakje denk je waarschijnlijk aan een laag bakje met deksel waarin je wat kleine sieraden in kunt opbergen. Dat kan wel kloppen want deze hebben we ook in ons assortiment. Ga voor de simpelste variant: sieradenbakjes met sorteervakken, of kies voor een iets uitgebreider design zoals deze tweelaagse organizer van iDesign.

Bijzondere designs

Maar wil je ondanks je kleine sieradencollectie toch uitpakken met decoratieve sieradenbakjes, dan staan wij ook voor je klaar. Zo hebben we enorm grappige draaibare sieraden bakjes. In de drie tot vier lagen ruim je je armbandjes, ringen en oorbellen op. Deze organizer kun je daarna open laten staan, waardoor er een leuk carrouselletje ontstaat, maar door alle lagen dicht te draaien creëer je een mooie dichte ronde koker. Kies bijvoorbeeld voor een wit of zwart doosje van Yamazaki.

Luxe marmeren sieradenbakjes

Marmer is helemaal hot! Wil je je nachtkastje een kleine make-over geven, dan zijn de sieradenbakjes met een marmeren uitstraling de perfecte keuze voor jou. Deze hebben allebei een deksel waarop je ook snel een ring kan leggen als je bijvoorbeeld je handen moet wassen.

Sieraden opbergen met So Clever

Sieradenbakjes kun je natuurlijk ook naast een grotere sieraden organizer gebruiken. Zet bijvoorbeeld de sieradendoos in of op een kast in de slaapkamer en gebruik de sieradenbakjes op je nachtkastje als sieradenschaal voor het opbergen van sieraden. Of misschien wil je het kleinere sieraden bakje wel meenemen op reis of neerzetten op de wastafel. Het kan echt allemaal!

Tips ter inspiratie

Bij So Clever verkopen we vele organizers en voor iedereen wat wils. Wil je nou eerst nog inspiratie opdoen voordat je tot kopen overgaat, lees dan eens rustig onze blogs en/of opbergtips door. En wil je een van onze organizers in gebruik zien, dan kun je de foto’s van onze leuke clever costumers bekijken.

Dit heb je eerder bekeken