Snijplanken opbergen in keukenkast

Snijplanken opbergen

Je snijplanken opbergen zorgt gelijk voor een opgeruimde keuken. Maar, misschien vraag je je af: “Waarmee berg ik snijplanken op?” Door de snijplanken netjes in een snijplank houder te zetten zwerven ze niet meer rond op je aanrecht of door je kastjes, waardoor er meer overzicht en ruimte is. Naast snijplanken opbergen is het prettig om de rest van je keuken ook lekker op te ruimen. Bij So Clever hebben we de slimste keukenkast organizers en een groot aanbod aan unieke opbergers voor in de keuken. Zo heb jij binnen no-time een heerlijk opgeruimde keuken. 

 

Aanpasbare snijplank houders

Snijplanken variëren in grootte en dikte. Als je snijplanken in verschillende maten hebt is het slim om een snijplank houder te kiezen die je kunt aanpassen naar wens. Zo’n dynamische houder zorgt dat je altijd genoeg plek hebt voor jouw snijplanken. De snijplank houders van Youcopia zijn verstelbaar, zowel het pannendeksel rek als de snijplank houder. Snijplanken opbergen kan in stijl, zo bewijst dit wandrek voor in de keuken. Het moderne, elegante design kun je bevestigen aan een kastdeurtje of muur. Je kunt zelf de afstand tussen de twee houders bepalen. Op die manier kun je snijplanken opbergen in de stijl die jij mooi vindt. 

 

Simpel en efficiënt snijplanken opbergen

Snijplanken opbergen met een vast model zonder verstelbare verdelers is natuurlijk ook een optie. Bij een vast model zijn de ruimtes voor de snijplanken van te voren bepaald en niet meer aan te passen. De wit metalen snijplank houder van Zeller Present is stevig en compact ontworpen, zodat hij in (bijna) ieder keukenkastje of op het aanrecht past. De vaste snijplank houder van Joseph Joseph bevestig je met een plakstrip aan de binnenkant van je kastdeur. Zo kun je altijd binnen handbereik je snijplanken pakken en wegleggen, maar zijn ze wel mooi uit het zicht. Bij de houder krijg je zelfs twee snijplanken meegeleverd. Zo weet je helemaal zeker dat het precies past.