Lazy susan draaiplateau 360° voor aanrecht

Alle ruimte effectief gebruiken met een Lazy susan draaiplateau

Met een lazy susan draaiplateau pak je elk opruimprobleem in de keuken aan. Met een lazy susan gebruik je namelijk alle ruimte op je aanrecht effectief. Je hebt maar één organizer nodig want vanwege de sorteervakken en de mogelijkheid tot verstellen kun je meerdere keukenspullen erin kwijt.

Veel opbergruimte creëren met een lazy susan draaiplateau

In een lazy susan keuken organizer is plek voor meerdere producten. Heb je een verstelbare lazy susan besteld dan kun je op het onderste plateau wat grotere voorraadblikken, potjes en zakjes kwijt. Bovenin heb je dan nog plek voor kleinere spulletjes zoals kruidenpotjes. Ga je voor een lazy susan draaiplateau met sorteervakken, dan creëer je op dat niveau extra opbergruimte om kleinere etenswaren op soort op te bergen. Wat de lazy susans nou echt zo handig maakt is natuurlijk het draaiplateau waardoor je de organizer gewoon op zijn plek kan laten staan, maar wel gemakkelijk bij de achterste spullen kan.

Lazy susans van meerdere merken

Meerdere mooie merken hebben een lazy susan in hun assortiment. De lazy susan draaiplateau ’s van YouCopia hebben een luxe uitstraling door hun witte kleur en transparante details. Maar natuurlijk kan iDesign niet uitblijven. Hun lazy susans zijn van transparant acryl kunststof waardoor je de opbergers bijna niet ziet staan op je aanrecht. Fan van iDesign, maar opzoek naar een iets luxere afwerking? Dan ben je bij The Home Edit collectie aan het juiste adres.

Aanrecht indeling maken met opbergers van So Clever

Met een lazy susan draaiplateau kun je dus eigenlijk alles opbergen en organizen, net als op een aanrechtrekje of in een kookgerei houder. Maar misschien zoek je liever een aanrecht opberger voor een specifiek keukengerei. We hebben bij So Clever ook nog andere categorieën waar je organizers in kan vinden, zoals keukenpapierhouders, afvalbakjes voor op het aanrecht en koffie en thee organizers. Voor inspiratie kun je een kijkje nemen bij de So Clever klantenfoto’s en de shop de look pagina.