Draaiplateaus 360° voor keukenkast

Praktisch en stijlvol: draaiplateaus in jouw keukenkastje

Draaiplateaus zijn niet meer weg te denken uit de keuken wanneer je eenmaal aan ze gewend bent. Draaiplateaus worden ook wel Lazy Susans genoemd en zijn er in allerlei groottes en varianten. De draaiplateaus zijn bedoeld om het opbergen en pakken van etenswaren en keukengerei te vergemakkelijken. Als je tijdens het koken flink in de weer bent met kruiden is een draaiplateau met jouw kruidenpotjes netjes bij elkaar een handige accessoire. Het unieke aan dit product is dat je door een simpele draai aan het plateau jouw kruiden, blikes, potjes maar ook medicijnen van achter in het kastje simpel en snel naar voren haalt. En dit allemaal zonder het hele keukenkastje overhoop te moeten halen om bij het achterste product te kunnen. Door het elegante, ronde ontwerp zijn de draaiplateaus ook uitermate geschikt voor op tafel. Dus zet gerust de Lazy Susan erbij als je de tafel aan het dekken bent.

 

Next level Lazy Susan

Een standaard keuken draaiplateau heeft genoeg plek voor de belangrijkste kruidenpotjes of een aantal andere producten blikjes of voorraadpotjes. Maar als je verder zoekt in de categorie “draaiplateau keuken” kom je een aantal uitgebreide versies tegen. YouCopia heeft een draaiplateau met een extra verdieping, zodat jij de hoogte van jouw keukenkast volop benut. Ook de Linus-collectie van iDesign bevat twee draaiplateaus met meerdere lagen. Een andere handige variant is het draai plateau met bakjes. YouCopia heeft twee versies met uitneembare bakjes. De Lazy Susan met opbergbeker van iDesign is speciaal ontworpen om ook keukengerei in op te bergen. De draaiplateaus zijn dus te gebruiken voor allerlei doeleinden.

 

Draaiplateaus combineren met andere opbergers

Tijdens het organiseren van je keuken zal vast de vraag: “Hoe richt je keukenkastjes in?” in je opkomen. Draaiplateaus zijn stijlvolle en praktische opbergoplossingen, maar vaak is het slim om ze te combineren met andere opbergers. Een draaiplateau past bijvoorbeeld minder goed in een hoek dan een hoekplateau, maar weer beter op een aanrecht dan sommige opbergbakjes. Bepaal jouw behoeften en style de inrichting van jouw keukenkast geheel naar wens. So Clever heeft het grootste assortiment unieke opbergers van Nederland, alles om jouw hele keuken te organizen!