Badplank & Badrekjes

Bandplank: een toevoeging aan je badkamer

Bewaar je favoriete doucheartikelen en andere accessoires met een plank voor in bad. Zorg dat je badkamer binnen no-time netjes oogt. Bekijk ook de andere accessoires voor je douche of bad. Met een ruim aanbod aan geweldige, innovatieve merken is er voor elk huishouden, groot of klein, een passende opberger van topkwaliteit.

Waar badplank kopen?

Bij So Clever vind je een ruim assortiment aan badplanken, gemaakt van verschillende materialen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een plankje gemaakt van kunststof, metaal of bamboe. De bamboe planken zijn door middel van verhitting geschikt gemaakt voor in de badkamer. Op deze manier zetten ze niet uit en zijn ze perfect bruikbaar in jouw badkamer.

Hoe gebruik je een badplank?

Een badplank leg je normaal gesproken dwars over het bad, de twee uiteinden steunen dan op beide badranden. Er zal nog voldoende ruimte zijn om zelf gemakkelijk in bad te gaan zitten. De meeste badplanken van So Clever zijn voorzien van handvatten, zodat je ze gemakkelijk kan verplaatsen. Een groot deel badkuip planken zijn uitschuifbaar, zo passen ze altijd perfect om je badranden heen.

Soorten badplanken

Bij So Clever hebben we verschillende soorten planken voor in bad beschikbaar. Lees hier alles over de verschillende soorten planken:

Zwarte of witte plank

Ontspannen in bad gaan wordt nog fijner met deze uitschuifbare badplank die beschikbaar is in het zwart of in het wit. Doordat het bad plankje uitschuifbaar is, kan hij boven elk bad geplaatst worden. De badtafel is gemaakt van kunststof ABS. Je kan ook kiezen voor deze uitschuifbare badplank. Verzamel als je spulletjes en zet ze op de plank, er is zelfs plaats voor een tablet of telefoon! Ook deze luxe witte plank is perfect voor in bad. Het heeft plek voor twee glazen, een tablet, een handdoek en andere accessoires zoals zeepjes of een kaars. Deze plank over bad is niet uitschuifbaar.

Plank van hout

Dit duurzame bamboe badrek heeft uitschuifbare compartimenten. Voldoende plek voor een tablet en een wijnglas, en aan te passen naar elk bad. De bamboe plank is 70 cm breed en uitschuifbaar tot wel 105 cm breed. Je kunt ook gaan voor een houten badplank. Deze plank is ook gemaakt van duurzaam bamboe en geeft een leuke uitstraling aan je badkamer. De diepte zorgt voor genoeg ruimte voor allerlei accessoires die je nodig hebt tijdens het nemen van een bad.

Metale plank

Dit metaal badrek hoeft niet gemonteerd te worden en kan direct over de bandranden geplaatst worden. Dit biedt een extra opbergruimte voor diverse badproducten, zoals shampoo en zeep. Het uitschuifbare badrek is handig te gebruiken voor het organiseren van je badkamer. Al je badproducten zijn dankzij dit rekje gesorteerd op één plek en dus altijd bij de hand.

Plank voor in de hoek

Wil je geen plank voor op bad? Kies dan voor een hoekrekje van Meltatex voor rondom je bad. Dit handige badkamer hoekrekje biedt niet alleen plaats aan je shampooflessen en douchegels. Ook een los zeepblok en scheermesjes kunnen worden opgehangen aan dit rekje. Het rekje is gemaakt van metaal en heeft een grijze Polytherm®-coating wat ervoor zorgt dat het roestbestendig is.

Badplanken bij So Clever

Wij, van So Clever, hebben verschillende opbergers voor in je badkamer beschikbaar. Kies voor een opgeruimde badkamer met So Clever. Naast planken voor in bad vind je ook veel andere passende opbergers voor in de badkamer. Als dé opberg expert van Nederland inspireren jou graag! Bekijk onze interessante blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.