Tandenborstelhouders

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Waar berg ik mijn tandenborstel mee op?

Het is natuurlijk niet hygiënisch om je tandenborstel te laten rondslingeren rondom je wastafel. Voor het hygiënisch opbergen kan je een van de verschillende tandenborstelhouders gebruiken. Met een Oral B tandenborstel houder of een voor een normale tandenborstel op je wastafel of aan de muur, heb je je tandenborstels altijd binnen handbereik. Voor zowel normale als elektrische tandenborstels zijn er passende houders beschikbaar bij So Clever. Tandenborstelhouders zorgen er dus voor dat je gemakkelijk en snel je badkamer kan organiseren. Kies ervoor om badkamer accessoires niet meer te laten rondslingeren en bekijk de praktische wastafel organizers.

Soorten tandenborstelhouders

Ondanks dat je denkt dat er niet veel opties zijn om je tandenborstel op te bergen, hebben wij toch een ruim aanbod aan verschillende soorten tandenborstel organizers. Lees hier alles over de verschillende tandenborstelhouders:

Tandenborstel set

Ten eerste kun je ervoor kiezen om een volledige set te kiezen waar je naast je tandenborstel ook je andere badkamer accessoires in kwijt kan. Misschien is deze houten set wel iets voor jouw badkamer? Daarnaast vind je in de Cade Collectie van iDesign ook een fijne badkamer organizer 4-delig, met een tandenborstel bakje, opbergbakje, een zeepdispenser en bijpassend schaaltje. Beschikbaar in het zwart en in het blauw.

Tandenborstel bekers

De meeste bekende vorm van je tandenborstel opbergen is een simpele beker. Nu kun je hiervoor een glas uit de keuken gebruiken maar het is veel handiger als je een praktische beker hebt met vakken erin. Sorteer je tandenborstels in deze beker met 4 vakken of kies voor een klassieke open beker waarbij ook een bijpassende zeepdispenser en opbergbeker beschikbaar is.

Tandenborstel rekje

Tussen alle tandenborstelhouders kun je naast een beker of set ook kiezen voor een tandenborstel rekje. Een rekje zorgt ervoor dat je vaak veel ruimte bespaart en dat je tandenborstels gescheiden van elkaar kunt bewaren. Bekijk dit tandenborstel rekje van zwart metaal of ga voor een variant in transparant kunststof.

Hangende organizer

Heb je geen plek op je wastafel? Kies dan voor een hangende tandenborstelhouder en bespaar ruimte. Alle hangende organizer zijn voorzien van stevige zuipnappen. Kies voor een zwarte tandenborstelhouder of ga voor deze transparante organiser.

Onze favoriete tandenborstelhouders

Voor het opbergen van een elektrische tandenborstel kan op deze elektrische tandenborstelhouder beton van Wenko. Deze organizer heeft een mooi design en plaats is voor twee elektrische tandenborstels. Liever een tandenborstelhouder met drie vakken? Ga dan voor deze grijs-witte elektische tandeborstelhouder 3 vaks van Joseph Joseph. Verder is ook deze make-up en tandenborstelhouder een geschikte toevoeging aan je badkamer door de vier compartimenten. Daarnaast heeft Yamazaki een strakke tandenborstel organizer zwart ontworpen die prachtig staat op elke wastafel.

Tandenborstelhouders bij So Clever

So Clever heeft, naast een houder tandenborstel, online een ruim assortiment aan opbergers en organizersvoor in je badkamer. Als dé opberg expert van Nederland inspireren jou graag, ook met tandenborstelhouders! Lees onze blog voor alle opbergtrends of bekijk onze Shop the look pagina voor veel inspiratie over het organiseren van je huis.