Tandenborstelhouders

Waar berg ik mijn tandenborstel mee op?

Het is natuurlijk niet hygiënisch om je tandenborstel te laten rondslingeren rondom je wastafel. Voor het hygiënisch opbergen kan je een van de verschillende tandenborstelhouders gebruiken. Met een Oral B tandenborstel houder of een voor een normale tandenborstel op je wastafel of aan de muur, heb je je tandenborstels altijd binnen handbereik. Voor zowel normale als elektrische tandenborstels zijn er passende houders beschikbaar bij So Clever. Tandenborstelhouders zijn badkamer accessoires waarmee je gemakkelijk en snel je badkamer kan organiseren. Kies ervoor een opgeruimde badkamer en bekijk de praktische wastafel organizers.

Soorten tandenborstelhouders

Ondanks dat je misschien denkt dat er niet veel opties zijn om je tandenborstel op te bergen, hebben wij een ruim aanbod aan verschillende soorten tandenborstel organizers. Ontdek ons ruime aanbod.

Tandenborstel set

Je kunt ervoor kiezen om een volledige set te kiezen waar je naast je tandenborstel ook je andere badkamer accessoires in kwijt kan. Misschien is deze Zeepdispenser set hout 3-delig wel iets voor jouw badkamer? Daarnaast vind je in de Cade Collectie van iDesign ook een fijne badkamer organizer 4-delig. Met dit soort sets heb je naast een tandenborstelhouder ook bijpassende wattenschijfjeshouders, zeepdispensers en schaaltjes. Kies voor de kleur en het materiaal die passen bij jouw badkamer.

Tandenborstel bekers

De meest bekende vorm van je tandenborstel opbergen is een simpele beker. Nu kun je hiervoor een glas uit de keuken gebruiken, maar het is veel handiger als je een praktische beker hebt met vakken erin. Sorteer je tandenborstels in deze tandenborstelbeker van Joseph Joseph met 4 vakken of kies voor een klassieke open beker waarbij ook een bijpassende zeepdispenser en opbergbeker beschikbaar zijn.

Tandenborstel rekjes

Tussen alle tandenborstelhouders kun je naast een beker of set ook kiezen voor een tandenborstel rekje. Een rekje zorgt ervoor dat je vaak veel ruimte bespaart en dat je tandenborstels gescheiden van elkaar kunt bewaren. Ontdek bijvoorbeeld het metalen tandenborstelrekje van Yamazaki.

Hangende organizer

Heb je geen plek op je wastafel? Kies dan voor een hangende tandenborstelhouder en bespaar ruimte. Alle hangende organizer zijn voorzien van stevige zuipnappen. Kies voor bijvoorbeeld voor het tandenborstel rekje met zuignap van iDesign of de zwarte tandenborstelhouder met zuignap van Wenko.

Onze favoriete elektrische tandenborstelhouders

Het opbergen van een elektrische tandenborstel kan op deze elektrische tandenborstelhouder beton van Wenko. Deze organizer heeft een mooi design en plaats voor twee elektrische tandenborstels. Liever een tandenborstelhouder met drie vakken? Ga dan voor deze grijs-witte elektische tandenborstelhouder 3 vaks van Joseph Joseph. Zo kun je dus ook je elektrische tandenborstels netjes en stijlvol opbergen in je badkamer.

Tandenborstelhouders bij So Clever

So Clever heeft, naast een houder tandenborstel, online een ruim assortiment aan opbergers en organizers voor in je badkamer. Als dé opberg expert van Nederland inspireren we jou graag, ook met tandenborstelhouders! Lees onze blog voor alle opbergtrends of bekijk onze Shop the look pagina voor veel inspiratie over het organiseren van je huis.