Wastafel organizers

Wastafel organizers voor orde in je badkamer

Wordt jouw wastafel organizer ook zo rommelig door alle tandenborstels, potjes, flesjes en meer? Met een wastafel organizer kun je gemakkelijk je badkameraccessoires op je wastafel organiseren op een praktische manier. Door gebruik te maken van verschillende bakjes en houdertjes kun je al je badkamerspullen, van tandenborstels tot aan wattenstaafjes een eigen plek geven. Zo hebben we bij So Clever draaiplateaus beschikbaar voor in de badkamer met verschillende sorteervakken en niveaus. Ook voor de kastjes in je badkamermeubel zijn er speciale wastafelmeubel rekjes om alle ruimte in je kastjes efficiënt te gebruiken. Naast wasbak organizers voor specifieke badkameraccessoires zijn er ook multifunctionele wastafel organizers waar bijvoorbeeld ook een zeepdispenser in zit.

Wastafel organizer voor tandenborstels

Met een groot gezin heb je vaak ook vele tandenborstels in de badkamerkast staan. Maar is het niet veel handiger deze op de wastafel op te bergen? Met een tandenborstelhouder kun je gemakkelijk je handtandenborstels, maar ook je elektrische tandenborstels bij elkaar sorteren. Vaak past er ook nog een tube tandpasta naast, zodat je alle accessoires voor een poetsbeurt bij de hand hebt. Joseph Joseph heeft een roestvrijstalen tandenborstelhouder of juist een houder voor elektrische tandenborstels van stevig wit kunststof. Als je liever voor een kleiner exemplaar wil gaan, dan zijn de transparante tandenborstel houdertjes van iDesign handig, waar simpelweg een paar handtandenborstels in kunnen worden opgeborgen.

Wasbak organizer voor cosmetica

Een grote kans dat jij je make-up, cosmeticaproducten en haaraccessoires in de badkamer opbergt. Om geen rommelige lade of kast te maken, kun je overstappen tot een wasbak organizer speciaal voor make-up en verzorgingsproducten. Berg al je potjes poeder, flesjes foundation en mascara tubes op in de grote cosmetica display van UMBRA en stop wattenschijfjes en wattenstaafjes in een daarvoor bestemde houder. Ook The Home Edit transparante lades kunnen handig zijn voor make-up producten aangezien deze make-up organizers stapelbaar zijn en je dus altijd je opbergruimte kan aanpassen aan de hoeveelheid make-up producten. Zelfs voor het opbergen van haaraccessoires hebben we bij So Clever organizers. Kijk eens naar de krul- en stijltang houder van Yamazaki en de haaraccessoires opberger.

Kleine badkameraccessoires opbergen

Naast de bekende transparante opbergbakjes voor de badkamer hebben we ook mooie wasbak organizers van bamboe en hout. Wil je een hele luxe uitstraling in je badkamer creëren, dan kan dat met de Dakota collectie van iDesign waar je allemaal wastafel organizers met een stenen en marmeren look kunt kopen. Ook aan de kleine accessoires in de badkamer moet gedacht worden. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle zeepbakjes om je zeep mooi en droog op te bergen. Ook je tissues kun je op een betere manier opbergen dan in de saaie, kartonnen verpakking waar deze normaal in zitten. Hiervoor kun je kiezen uit een van de leuke tissue boxen van bamboe, kunststof of metaal. 

Wastafels opruimen met hulp van So Clever

Wil je naast je wastafel je badkamer verder opruimen maar heb je nog inspiratie en motivatie nodig? Dan kun je bij So Clever ook blogs en opbergtips lezen waarin we je informatie geven over het opruimen van bepaalde ruimtes en hoe je bepaalde producten van ons effectief kunt gebruiken. Aangezien So Clever dé opbergspecialist van Nederland is, vind je bij ons vast wel jouw perfecte wasbak organizer en andere badkamer accessoires.