Haaraccessoires opbergen

Haaraccessoires opbergen: hoe doe je dat?

Hoe kun je haaraccessoires goed opbergen? Er is een grote kans dat elastiekjes, speldjes en klemmetjes overal verspreidt over de badkamer liggen. Daarom kan een organizer voor haaraccessoires zo goed van pas komen. Bij So Clever hebben we zowel opbergers voor haarstyling en haaraccessoires.

Kleine haaraccessoires opbergen in lades

Om een echt opgeruimd gevoel te krijgen moet je ook kleine haaraccessoires opbergen. Het is fijn als alle haarbanden, klemmetjes, speldjes en elastiekjes bij elkaar in een bakje liggen zodat je nooit meer die ene accessoire kwijt bent. Haaraccessoires zoals haarbanden, borstels, elastiekjes en haarspeldjes opbergen kan met de transparante organizers van iDesign. Natuurlijk is er ook gedacht aan de grotere haaraccessoires. Haaraccessoires opbergen zoals een föhn, krultang en stijltang, kan gewoon in een lade als je de opbergers van The Home Edit gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar met sorteervakken en zelfs een speciaal vakje voor het snoer. Nooit meer last van een rommelig snoer in je badkamerkast, dat wil je toch?!

Hangende of staande föhnhouder

Het kan ook zijn dat je haarstylingsproducten liever niet in een lade opbergt, maar neer wil zetten op de wastafel. Dat kan met een opbergrek voor haarstyling. De föhnhouder van The Home Edit kun je ophangen zonder boren door het met haken te bevestigen aan een badkamerdeurtje hangen. Heb jij een moderne smaak? Dan is de zwarte krultang en stijltang houder van Yamazaki of de haaraccessoires en föhnhouder van UMBRA leuk om op je wastafel te zetten. In dat laatste exemplaar zit zelfs een hittebestendig matje om je warme stylingsproduct op te leggen tijdens gebruik.

De badkamer netjes maken met So Clever

Zelfs kleine haar spullen opbergen is van belang om een opgeruimd gevoel te krijgen in de badkamer. Creëer meer opbergruimte in je badkamer door gebruik te maken van opbergbakjes en badkamerrekken. Je kunt de bakjes in het badkamerkastje zetten en er make-up of haaraccessoires in opbergen en de rekken aan de douchemuur hangen zodat je extra handdoeken kwijt kunt. Kijk eens bij de pagina ‘Shop the Look’ om te zien hoe meerdere organizers van So Clever zijn gecombineerd.

Dit heb je eerder bekeken