Umbra

Sieraden doos UMBRA
49,95
54,99
Morgen in huis

Umbra - wat het Latijnse woord voor schaduw is - is ontstaan uit passie voor origineel design en de wens om producten te maken voor ieder huishouden. Oprichters Les Mandelbaum en Paul Rowan erkende dat er behoefte was aan alledaagse items waarbij veel oog is voor design in combinatie met praktisch gemak. Daarbij brengt Umbra steeds meer producten uit die gericht zijn op organizing en opbergen, dit alles vind je terug bij So Clever.

 

De slimme opbergers van Umbra

De ontwikkeling van producten bij Umbra richt zich niet op één specifieke categorie. Het merk is breed georiënteerd en ontwerpt handige organizers voor onder andere de keuken, badkamer, hal, en heeft ook een breed assortiment in sieraden opbergers!

Keuken organizers

De ontwerpers van Umbra zijn dag in dag uit bezig om te kijken wat het huishouden kan vergemakkelijken. Ieder mens brengt relatief veel tijd door in de keuken, waarbij veel producten worden gebruikt en verplaatst. Het merk zet chaos graag om tot overzicht en rust. Zo is deze keukenlade organizer ontwikkelt waarmee kunststof bakjes en deksel georganiseerd worden opgeborgen. Rondom en in je gootsteen biedt Umbra slimme oplossingen om je schuursponsje te bewaren en heeft het deze iconische automatische zeepdispenser ontwikkelt. Met deze handige zeepdispenser wordt handen wassen nog eenvoudiger én hygiënischer. Daarnaast geeft het strakke design een luxueuze uitstraling aan je aanrecht of wastafel.

Umbra in de badkamer

Cosmetica, tandpasta, crèmes, parfum en allerlei andere verzorgingsproducten zijn vaak beeldbepalend in een badkamer. Deze producten op een handige en stijlvolle manier opbergen is waarover Umbra zich heeft gebogen. Eén van de uitblinkers in de badkamer categorie is het draaiplateau voor make-up en cosmetica die gebruikt kan worden op een brede wastafel of vensterbank, hierin is ook een hogere versie beschikbaar met verschillende niveaus. Een spiegel in een badkamer is een pré. Hieraan heeft het merk een leuke twist gegeven door een spiegel te ontwerpen met opbergruimte achter de spiegel. Bekijk bijvoorbeeld de rechthoekige spiegel.

De hal inrichten met design opbergers

Voor producten in de hal staat Umbra vooral bekend om haar design kapstokken met uitklapbare ophanghaken. Hierin is ook een fantastische versie beschikbaar waarin een skyline wordt nagebootst. Je hal is meteen gepimpt! Hierin gaat wederom design gepaard met praktisch gemak. Dit geldt ook voor de wandorganiser waaraan sleutels en post opgeborgen kunnen worden. Ook heeft het merk een sleutel organizer met spiegel.

Sieraden opbergers

Ook biedt het merk hulp voor het organizen van de kleine accessoires en sieraden in huis. Deze sieradendoos heeft genoeg ruimte voor al je sieraden zoals horloges, oorbellen en armbanden en het staat tegelijkertijd heel stijlvol op een kastje in de slaapkamer of badkamer. Iets wat goed op je nachtkastje past waaraan je jouw kettingen en oorbellen kunt ophangen is één van de sieradenboompjes. Hierbij kun je kiezen voor bijvoorbeeld een variant met wit marmeren of grijze voet.

Umbra bij So Clever

We bieden bij So Clever een groot assortiment Umbra opbergers aan. Altijd de nieuwste uitvoeringen en collecties en daarbij veel tips hoe je het product het beste kunt gebruiken. Lees ook onze opbergtips voor opruimadvies of doe inspiratie op tussen de shop the looks. Ook nieuwsgierig naar de nieuwste opbergtrends van andere merken? Schrijf je dan onderin de pagina in voor de nieuwsbrief. Zo blijft je huis altijd up-to-date!