Make-up organizers

Make-up organizers: praktisch maar mooi

Waar berg jij je make-up het liefst op? In een aparte kaptafel, in de badkamer op de wastafel of in de badkamerlade? Waar je ook je producten opbergt, met een make-up organizer kun je alles sorteren en een eigen plek geven. Dit kan er met onze luxe opbergers niet alleen geordend, maar ook ontzettend leuk uit zien.

Producten tentoonstellen in een make-up organizer

Heb je graag je make-up makkelijk bij de hand in plaats van in een kastje? Dan kun je het tentoonstellen in een make-up organizer op een kastje of wastafel. Een make-up display heeft vaak allerlei vakjes in verschillende grootten en maten. Zo kun je ieder product een eigen plek geven. Doordat alles open is kun je in één overzicht alles zien en heel gemakkelijk vinden. Wil je toch je make-up iets minder zichtbaar opbergen op je wastafel of kastje? Dan is een make-up kastje een betere keuze. Ook deze make-up organizers hebben verschillende vakjes, maar zijn meer afgesloten en bieden ook laatjes of hebben soms zelfs een spiegel. Creëer zo echt je eigen plekje om fijn je make-up te doen.

Make-up organizers voor kastjes en lades

Je kunt natuurlijk ook je make-up opbergen in een kastje of lade. Hierbij is het ook belangrijk om alles overzichtelijk te ordenen, zodat je niet iedere keer door een la moet zoeken om je favoriete product te vinden. Ook hiervoor zijn er handige make-up organizers te vinden. Bekijk bijvoorbeeld eens onze make-up bakjes. Deze bakjes van verschillende materialen maken het makkelijk om al je producten een eigen plek te geven. Voor lades zijn er speciale make-up lade organizers die laag zijn en veel vakjes hebben. Zie zo in één oogopslag al je make-up wanneer je de lade opent. Maak je eigen lade indeling die past bij jouw producten om rustig iedere dag je make-up te kunnen doen.

Make-up organizers voor onderweg

Ben je vaak onderweg en wil je dan ook je favoriete producten bij de hand hebben? Een make-up tasje kan je daarbij helpen. Door make-up los in je tas te stoppen loop je de kans dat je producten of je tas smerig worden. Door ze in een make-up tasje op te ruimen kun je veilig onderweg gaan en op elk moment je make-up bijwerken.

Waar ga jij make-up organizers gebruiken?

Zo berg je al je make-up dus netjes op! Er zijn zo veel verschillende manieren, dus hoe ga jij je verzorgingspullen opruimen? Toch tentoonstellen met slaapkamer opbergers, of liever uit het zicht opbergen met badkamer organizers? Ontdek onze opbergtips en blogposts voor meer inspiratie voor slim opbergen.