Make-up organizers

Make-up organizers: praktisch maar mooi

Waar berg jij je make-up het liefst op? In de slaapkamer op je nachtkastje of in de badkamer op de wastafel of in de badkamerlade? Waar je ook je producten wilt gaan neerzetten, met een make-up organizer sorteer je alle make-up netjes bij elkaar en door onze luxe make-up houders maak je de ruimte ook nog eens leuk om te zien.

Producten tentoonstellen in een make-up organizer van acryl

We beginnen met de meest bekende bakjes bij So Clever. De doorzichtige make-up organizer. Wat zo handig is aan make-up organizer van acryl is dat het in elk interieur past. Door het transparante plastic valt de cosmetica organizer niet erg op en kan het dus in een dicht maar ook open kastje prima staan. Daarnaast zie je ook diep in de bakjes altijd goed welk product je in welk bakje hebt georganiseerd. Door voor een make-up display te gaan kun je als het ware je mooiste make-up producten tentoonstellen. Ga je voor een make-up kastje dan kun je meerdere spullen onder elkaar opruimen zoals flesjes, potjes en kwasten.

Transparante make-up organizer voor de badkamer

Make-up organizers komen in verschillende maten. Ga voor een diepe cosmetica organizer om langere flesjes foundation op te bergen en kies voor ondiepe make-up houders als je kleine oogschaduwpotjes wil organiseren. Door te gaan voor make-up organizers van acryl mét deksel houd je niet alleen je make-up stofvrij, je kunt de make-up bakjes ook zonder moeite op elkaar stapelen. Make-up bakjes kunnen overal gebruikt worden. Zoek je nou specifieke opbergers voor de badkamer lade, dan hebben we bij So Clever ook make-up organizers voor de lade. Deze zijn wat platter en kunnen gecombineerd worden met elkaar zodat jij een eigen perfecte lade indeling kunt creëren.

Make-up organizers voor onderweg

Ben je vaak onderweg en wil je dan ook je favoriete producten bij de hand hebben? Een make-up tasjekan je daarbij helpen. Door make-up los in je tas te stoppen loop je de kans dat je producten smerig worden. Door ze in een make-up tasje op te ruimen kun je veilig onderweg gaan en op elk moment je make-up bijwerken.

Waar ga jij make-up organizers gebruiken?

Zo berg je je make-up dus netjes op! Er zijn zoveel verschillende manieren, hoe ga jij je verzorgingspullen opruimen? Toch tentoonstellen in de slaapkamer, of liever uit het zicht opbergen in de badkamer? Kijk voor fijne opbergtips en blogposts onder het kopje ‘inspiratie’.