Make-up tasje

Make-up tasje: sorteren op reis

Hoe neem ik make-up mee op reis? Je wil niet dat bij aankomst al je kwasten, lipsticks en oogschaduw paletten los onder in je koffer terugvinden. En je wil al helemaal niet dat je foundation flesje openschiet en je kleding vol zit met make-up vlekken. Een make-up tasje is daarom de perfecte organizer om mee te nemen op je vakantie.

Voor de snelle reiziger

Net als de make-up bakjes hebben we bij So Clever ook verschillende maten van het make-up tasje. Zo is het make-up etui van Clever Travel perfect voor een weekendje weg. Vanaf de buitenkant lijkt het misschien een klein make-up tasje, maar van binnen is er enorm veel ruimte om al je cosmetica in op te bergen. Er zijn twee ritsen aanwezig waardoor je elke kant van het make-up tasje apart kunt openmaken. In de kleinere vakjes passen kwasten en mascara’s en in de grote vakken is plek voor een oogschaduw palet. Dit kleine make-up tasje is perfect om bij je te houden als make-up handbagage.

Voor de uitgebreide vakantieganger

Ga je langer op vakantie of ben je een echte make-up liefhebber, dan kan een grotere make-up etui juist handig zijn. Dit make-up tasje van Clever Travel heeft in het deksel een aantal vakjes met beschermhoesje voor kwasten zodat deze geen make-up resten kunnen achterlaten in je organiser. De tas zelf is diep genoeg om grotere verzorgingsproducten in mee te nemen zoals crèmes en flesjes. Daarnaast is er nog een klein uitneembaar make-up tasje aanwezig om snel mee te nemen naar bijvoorbeeld het toilet als je onderweg bent.Wil je ook op reis al je make-up kunnen sorteren dan is de make-up etui met verstelbare vakken een fijne opberger voor jou. Niet alleen je kwasten sorteer je in de hoesjes in het deksel, maar ook je potjes, flesjes en andere flacons kun je op soort opbergen door met de verstelbare verdelers de juiste maat sorteervakken te maken. Zo hoef je ook op reis nooit meer lang te zoeken naar het juiste make-up product.

Georganiseerd op reis met So Clever

Ook thuis in de slaapkamer of badkamer wil je al je make-up producten netjes hebben liggen. Make-up bakjes, make-up kastjes of make-up displays kunnen je daarmee helpen. Wil je nog meer tips om je reis zo georganiseerd mogelijk te laten verlopen, lees dan eens onze opbergtip: slim op reis.