Draaiplateaus

Praktisch en stijlvol: een draaiplateau in jouw keukenkastje

Draaiplateaus zijn niet meer weg te denken uit de keuken wanneer je eenmaal aan ze gewend bent. Deze handige keuken organizers worden ook wel Lazy Susans genoemd en zijn er in allerlei groottes en varianten. De draaiplateaus zijn bedoeld om het opbergen en pakken van etenswaren en keukengerei te vergemakkelijken. Als je tijdens het koken flink in de weer bent met kruiden is een draaiplateau met jouw kruidenpotjes netjes bij elkaar een handige accessoire. Het unieke aan dit product is dat je door een simpele draai aan het plateau jouw kruiden, blikjes, potjes maar ook medicijnen van achter in het kastje simpel en snel naar voren haalt. En dit allemaal zonder het hele keukenkastje overhoop te moeten halen om bij het achterste product te kunnen. Door het elegante, ronde ontwerp zijn deze keukenkast organizers ook uitermate geschikt voor op tafel of aanrecht. Kies het materiaal dat bij jou past, zoals een houten draaiplateau.

Next level Lazy Susan

Een platte versie van het draaiplateau heeft vaak al genoeg plek voor de belangrijkste kruidenpotjes of blikjes en voorraadpotten. So Clever heeft daarbij ook uitgebreidere versies van de draaiplateaus. Zo heeft YouCopia een draaiplateau met verstelbare verdelers, zodat jij de ruimte van jouw keukenkastje volop benut. Ook de Linus-collectie van iDesign bevat twee draaiplateaus met meerdere lagen en ook The Home Edit heeft een (geheel transparante) lazy susan met twee verdiepingen. Een andere handige variant is het draai plateau met bakjes. YouCopia heeft twee draaiplateaus met uitneembare bakjes.

Draaiplateaus combineren met andere opbergers

Tijdens het organiseren van je keuken zal vast de vraag in je opkomen: “Hoe richt je keukenkastjes handig in?” Draaiplateaus zijn stijlvolle en praktische opbergoplossingen, maar vaak is het slim om ze te combineren met andere opbergers. Een draaiplateau past bijvoorbeeld minder goed in een hoek dan een hoekplateau, maar weer beter op een aanrecht dan sommige opbergbakjes. Benieuwd waar je een draaiplateau allemaal nog meer voor kunt gebruiken? Lees onze opbergtip over lazy susans. So Clever heeft het grootste assortiment unieke opbergers van Nederland, kun je niet wachten om te beginnen? Bestel vandaag je organizers en ontvang ze morgen al in huis!