Draaiplateaus koelkast

Draaiplateaus koelkast: koele etenswaren sorteren

Een roterende organizer is handig voor in iedere keuken. Maar heb je er al eens aan gedacht om een draaiplateau in de koelkast te zetten? Ook op die koele plek in de keuken kan een draaiende organizer handig zijn. Door te kiezen voor een koelkast draaiplateau met sorteervakken kun je zelfs verschillende etenswaren bij elkaar opbergen, aangezien er door de organizer een nette scheiding tussen de producten ontstaat.

Mooie indeling maken met een koelkast draaiplateau

Wat kun je nou precies in een draaiplateau voor de koelkast opbergen? Heel veel verschillende soort etenswaren. Gebruik bijvoorbeeld een draaiplateau met meerdere vakken van The Home Edit om pakjes drinken, potjes yoghurt en zakjes snoepgroenten te sorteren. Dan kun je altijd gemakkelijk een gezonde en gekoelde snack uit de koelkast halen. Maar ook kan een koelkast draaiplateau goed dienen om losse sausjes op te zetten. Tijdens het maken van een salade kun je doormiddel van één eenvoudige draai meteen de juiste slasaus te pakken krijgen. Omdat je met een draaiplateau alle producten netjes bij elkaar kan zetten, maak je ook nog eens meer ruimte in je koelkast voor andere producten.

Sausjes en snacks bij elkaar opbergen

Youcopia verkoopt stevige witte kunststof plateaus om je etenswaren mee op te bergen. Kies voor een draaiplateau in de koelkast met opstaande rand en uitneembaar matje om sausjes en potjes met augurken, olijven en zongedroogde tomaten in neer te zetten zonder dat deze omvallen of los achter in de koelkast slingeren. Of kies voor een draaiplateau in de koelkast met uitneembare bakjes waar je dus verschillende snacks koel in kan sorteren. iDesign heeft dan weer een mooi draaiplateau met twee niveaus waardoor je goed flesjes van verschillende maten kan organiseren.

De koelkast aanpakken met koelkast organizers

Om je koelkast helemaal netjes te maken kun je het beste ook wat koelkast bakken aanschaffen waarmee je groente en fruit lange tijd vers kan opbergen. Maar ook voor wegrollende flessen en eieren hebben we bij So Clever een oplossing door te werken met blikjes organizers en eierbakjes.

Dit heb je eerder bekeken