Kapstok hal

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Een kapstok voor in de hal kopen

Hangen jouw jassen en accessoires ook allemaal op een kluitje in de hal waardoor je een groot gedeelte van je gang kwijt bent aan jassen? Dan kan een nieuwe kapstok in de hal zeker niet misstaan. Onze kapstokken bieden lekker veel ruimte aan alles jassen van je gezin én zijn door de mooie moderne merken ook nog eens decoratief. Zo blijf je naar je kapstok staren!

Kunstwerk of kapstok in de hal?

We beginnen met de kapstok voor de hal muur. Heb jij een lege muur over waar je altijd naar kijkt en denkt: 'Wat wil ik daar gaan hangen?' Denk dan aan onze decoratieve wandkapstok van UMBRA. De in hoogte verschillende haakjes zorgen voor een speels effect in de hal. Klap de haakjes uit om je jas op te hangen en klik het haakje weer in de kapstok in de hal als je weggaat. Zo weet niemand of je nou een kapstok of kunstwerk op je muur hebt hangen. Ook de skyline kapstok heeft inklapbare haken. Liever vaste haken? Dan is deze wandkapstok van iDesign met 3 of 5 haken perfect voor bij jou thuis.

Kapstok voor de kleine hal

Heb jij maar een smalle gang, dan botst je standaard tegen de berg jassen op. Een ruimtebesparende kapstok in de hal kan je dan erg helpen. Heb je dan wel eens gedacht aan een deurkapstok? Deze kapstok voor de kleine hal kun je zonder boren gemakkelijk over een deur hangen en creëer je simpel een grote opbergmogelijkheid voor jassen. Deze deurhanger van UMBRA heeft veertien haken voor alle jassen en sjaals, maar wil je bijvoorbeeld alleen een paar boodschappentassen kunnen ophangen dan heb je genoeg aan de drie haken op deurkapstok van Zeller.

Kapstok hal voor kleine accessoires

Wil je helemaal een keert wat anders in je hal, dan kun je ook aan de kapstok in de gang deze leuke canvas opbergzakjes hangen. Daar kun je heel goed je losse sjaals, mutsen, handschoenen en tasjes in kwijt en sorteren.

Allemaal hal organizers bij elkaar

Naast kapstokken zijn er ook nog losse deurhaken waar je wat kleding aan kunt ophangen. Kijk daarvoor even in de categorie ‘deurrek en -haken’. Maar ook de rest van je hal kan worden georganiseerd met behulp van organizers van So Clever. Denk aan een paraplubak, schoenenrek én postbakje.