Handdoekrekken & haakjes

Ophangen met handdoekrekken & haakjes

De ene wil de handdoek ophangen in de keuken waarbij deze altijd in het zicht hangt en makkelijk grijpbaar is, de ander wil de hand- en theedoeken juist liever uit het zicht. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en stijl en geeft dan ook altijd een eigen antwoord op de vraag: “Waar laat je de handdoek in de keuken?” Misschien heb je wel net een set prachtige hand- en theedoeken gekocht of ben je al heel lang erg tevreden met jouw theedoek met kattenprint. Het liefst wil je ze tot hun recht laten komen, maar hoe kun je dat op een praktische manier doen? Dankzij de tientallen praktische én prachtige producten voor het ophangen van keukendoeken in ons assortiment hebben wij altijd de hand- en theedoekhouder die bij jouw keuken past. Natuurlijk hebben we nog veel meer keuken organizers om jouw keuken op orde te brengen.

 

Je handdoek ophangen in de keuken, meerdere opties

Waar moet je een handdoek ophangen in je keuken? Of je ze nou het liefst bij je gootsteen in de buurt hebt, of liever bij de oven of het gasfornuis, wij hebben de cleverste oplossingen voor jouw handdoekprobleem. Het merk Confortime heeft bijvoorbeeld handdoekhaakjes met een strak en stijlvol design, waar merk iDesign voor wat elegantere en rondere versies kiest. Je handdoek ophangen in de keuken kan ook op een andere manier, namelijk over een deurrekje geslagen. Je hangt de rekjes over één van de deurtjes van je keukenkasten en hangt de doeken gemakkelijk over het rekje. Heel simpel zonder dat de boormachine er aan te pas hoeft te komen. Zo heb je jouw hand- en theedoeken altijd binnen handbereik. 

 

Jouw keukendoeken altijd in het zicht: de hangmand

Wil je liever geen theedoek of keukenhanddoek ophangen? Er zijn ook een aantal smaakvolle opties om jouw keukentextiel op te bergen in een hangmand. De mand hang je eenvoudig aan een plank of onderaan een keukenkastje, waardoor je bijvoorbeeld nooit meer tegen je natte of vieze theedoek aanloopt. Deze hangmanden zijn ook de ideale opberger voor je schone voorraad  thee- en handdoeken. Zoek je een hangmand waarbij je naast je handdoeken nog meer producten kunt organizen? Merken Tomado Metaltex, Zeller en Yamazaki hebben een aantal multifunctionele hangmanden in het assortiment. Naast handdoeken kun je er ook andere dingen als kopjes of kruidenpotjes in opbergen. Super stylish én handig dus!

Dit heb je eerder bekeken