Kapstokken

Opbergen met kapstokken

Jassen, sjaals, paraplu's, in een land als Nederland kunnen we er niet genoeg van hebben. De kans is groot dat er wel eens iets van rondslingert in huis. Volgens opruimgoeroe Marie Kondo begint het echte leven pas nadat je je huis hebt opgeruimd. Dat vinden wij ook, een opgeruimd huis geeft rust. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Want wat is er nou leuk aan om naar een berg met jassen te kijken? Precies, niks. Daarom zijn de kapstokken en kapstokhaken van So Clever ideaal. 

Verschillende kapstokken en kapstokhaken 

Ben jij klaar met een overvolle staande kapstok die steeds omvalt? Dan zijn onze wandkapstokken perfect voor jou. De wandkapstok van Umbra heeft inklapbare haken. Perfect voor een rustige uitstraling. Ook neemt de kapstok hierdoor weinig ruimte in. Wil je liever niet boren? Dan vind je bij ons ook diverse deurkapstokken. Deze hang je aan de deur en je bent klaar. Op deze deurhanger kapstok van Umbra zitten maar liefst 14 haken. Zo kun je al je jassen, tassen of zelfs hondenriemen gemakkelijk ophangen. 

Wil je graag andere spullen organizen dan jassen? Dat kan ook met onze kapstokken. Bij So Clever vind je namelijk ook een wandorganizer met ophanghaken van Umbra. Dit is een perfect ophangrekje voor in de hal. Berg er je sleutels, post of andere accessoires in op. Ook voor sleutels hebben wij een aparte sleutel organizer mét postvakje.

Kapstok kopen bij So Clever

Met een kapstok van So Clever hang je jouw spullen gemakkelijk op, zodat je voortaan geen last meer hebt van rondslingerende jassen. En ben je toch op zoek naar iets anders, vind je bij ons ook een groot aanbod aan andere ophanghaken. Bestel vandaag voor 23:00 uur en ontvang je bestelling morgen al in huis. Zo kun je morgen al jouw huis organizen.