Snijplank houder op aanrecht

Snijplank houder voor een overzichtelijk aanrecht

Door het gebruik van een snijplank houder zorg je ervoor dat je keukenlades geen rommeltje meer zijn en je keuken weer overzichtelijk wordt. Op het aanrecht is genoeg plek als je de keukenspullen in handige organizers stopt. Bij So Clever hebben we een aantal houders voor snijplanken die goed te combineren zijn met andere organizers voor op het keukenblad

Geen rommelige keukenlades meer

Met een snijplankenhouder krijg je gelijk een overzicht op je aanrecht. Omdat je meerdere dienbladen, bakspullen en snijplanken in de houder kunt zetten, wordt er weinig ruimte ingekomen in je keuken. Tijdens het koken kun je in één keer naar de goede plank rijken zonder eerst in een rommelige keukenlade te moeten graaien. Zet bijvoorbeeld alle broodplanken bij elkaar in de snijplank houder of kies ervoor om je groente, vlees en visplank te sorteren.

Ovenrooster, dienbladen en snijplanken in een houder 

Naast snijplanken kun je ook dienbladen en ovenroosters in een snijplankenhouder kwijt. Het metalenexemplaar van Yamazaki is daar perfect voor. We hebben zelfs een ijzeren snijplank houder die zo als decoratie kan doorgaan. Opzoek naar een echte praktische aanrecht organizer, dan moet je bij Joseph Joseph zijn. De roestvrijstalen houder is vaatwasserbestendig en heeft naast ruimte voor een snijplank ook plek voor messen en ander keukengerei.  

De keuken compleet maken met So Clever organizers

Een snijplank houder kan dus niet missen in de keuken, maar wat dacht je van een goed messenblok en een keukengerei houder. Daarmee maak je je keukenindeling helemaal compleet en wordt koken een eitje aangezien je alle benodigdheden gemakkelijk en snel kan pakken. Ook een aanrechtrekje is geen overbodige luxe, want daarmee kun je heel veel keukenspullen ophangen, neerzetten of stapelen. Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Lees dan eens onze blogs en opbergtips over hoe je de So Clever organizers het beste kan gebruiken.