Bakspullen opbergen

Bakspullen opbergen 

Bakspullen opbergen is het minst leuke onderdeel van bakken. Na een zaterdagmiddag cupcakes bakken met de kids is dat wel het laatste waar je zin in hebt. De muffintray die je ergens onder uit een kastje hebt getrokken moet helaas ook weer terug, en dat zonder dat de rest van de inhoud eruit komt zetten. Je vraagt je waarschijnlijk af: “Waarmee berg ik mijn bakspullen op?”. Met de opbergers van So Clever! In ons grote aanbod met unieke organizers vind jij altijd de opberger die jouw opbergprobleem oplost. Zo wordt het bakspullen opbergen misschien wel net zo leuk als het bakken zelf. Bekijk meer handige producten voor je keukenkastjes of doe opberginspiratie op voor je gehele keuken!

 

Verstelbare houders

Bakspullen opbergen is vaak zo’n uitdaging omdat alles een verschillende maat heeft. Een cakevorm is bijvoorbeeld smal en hoog, een bakplaat is weer breed en laag. De verstelbare houders van YouCopia zijn ideaal voor het opbergen van bakspullen, omdat je de afstand tussen de verdeelschotten helemaal zelf kunt bepalen. Dit pannendeksel rek is ook uitermate geschikt voor bakspullen opbergen en heeft plek voor maar liefst zes items. Deze bakspullen organizer heeft hoge verdeelschotten, waardoor je er grotere bakspullen als bakblikken, roosters en bakplaten makkelijk kwijt kunt. 

 

Bakspullen opbergen in een rekje

Als je houdt van een industriële look is het roestvrijstalen rekje van iDesign misschien wel wat voor jou. Je bakspullen opbergen kan in één van de vier compartimenten. Je kunt het rekje ook gebruiken om snijplanken in te ordenen. Het rekje is een stevige optie om bakspullen in te bewaren en is zonder montage direct te gebruiken. Omdat het rekje van roestvrijstaal is kun je de bakspullen direct na het afwassen opruimen. Zo is jouw keuken binnen no-time weer geordend. Dan blijft er genoeg tijd over om voor de oven te zitten om te kijken of die appeltaart al klaar is.