Keukenrekken & ophanghaken

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Keukenrekken voor een georganiseerde keuken

Je keuken is vaak een kleine ruimte waarin je veel wilt opbergen. Slimme opbergers zijn daarom dé oplossing om het toch zo georganiseerd mogelijk te houden. Een echte aanrader is het gebruiken van een keukenrek. Deze multifunctionele en ruimtebesparende organizers bieden oplossingen voor verschillende opbergproblemen in je keuken. Het aanbod keukenrekken is dan ook erg breed met deurrekren, wijnrekken en zelfs keukentrolleys. Hierbij zijn allerlei verschillende kleuren en stijlen te vinden om helemaal in jouw smaak te vallen. Ontdek het aanbod rekjes voor de keuken en bepaal welke keuken organizer het best bij jou en je keuken past.

 

Keukenrekken die je makkelijk ophangt

Een handige manier om ruimte te besparen in je keuken, is door keukenrekken op te hangen om hier spullen in te bewaren. Hierbij zijn verschillende manieren om je rekje op te hangen, zodat je de beste optie voor jouw keuken kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van een deurrek voor aan je keukenkastdeurtjes of de deur van je voorraadkast. Deze keukenrekken kunnen over de deur worden gehangen, waardoor boren niet nodig is. Wanneer je liever je organizer aan je keukenplank hangt in plaats van het deurtje, is een hangrek aan plank meer geschikt. Zo kun je bijvoorbeeld keukenrollen, glazen en ander keukengerei ophangen aan een plank. Als boren geen probleem is, zijn er ook wandrekken die je aan een muur of keukenkast kunt bevestigen om spullen gemakkelijk bij de hand te hebben. Als laatste zijn ophanghaken nog een gemakkelijke manier om theedoeken en meer op te hangen. 

 

Opbergen in je keukenkast met keukenrekken

Keukenrekken zijn niet alleen geschikt om op te hangen, maar er zijn ook rekjes die je in je kastjes en lades kunt zetten. Zo is er ruime keuze uit keukenkast rekken voor diverse toepassingen. Denk aan speciale rekjes om je borden en pannen gemakkelijk te bewaren. Ook heb je de mogelijkheid om kruiden en andere kleine potjes in keukenrekjes te zetten voor een goed overzicht. Iets dat vaak voor chaos in je kastjes en laden kan zorgen, zijn pannen en deksels. Onhandig stapelen en moeizaam de onderste pan moeten pakken is voorbij met rekken voor pannen en deksels. Ideaal wanneer je weinig ruimte of veel pannen en deksels hebt. 

 

Een keukenrek voor je overige spullen

Naast de standaard keukenrekken om op te hangen of in je keukenkast te zetten, zijn er ook nog andere handige rekken voor specifieke doeleinden. Zo biedt een keukentrolley extra opslagruimte die je ook nog gemakkelijk kunt verplaatsen. Maak met een smalle keukentrolley optimaal gebruik van een kleine ruimte of gebruik een grotere trolley als handig keukenhulpje. Verder zijn wijnrekken en flessenhouders niet te vergeten als praktische manier om al je flessen op te bergen. Naast het opbergen van keukengerei in je keuken, is een afwasrek ook een essentiële opberger. Onze ruimtebesparende afwasrekken bieden verschillende functies, zoals meerdere niveaus, bestekbakjes de mogelijkheid om ze boven de gootsteen te hangen. Met al deze soorten keukenrekken is er voor iedereen dus wel een praktische manier te vinden om jouw keuken beter te organiseren.