Kledingrekken

Kledingrekken 

Een stoel in de hoek van de kamer met een berg kleren en schoenen die door de kamer heen slingeren. Klinkt dit je bekend in de oren? Dan is een kledingrek echt wat voor jou. Kledingrekken zijn geschikt voor kleding die niet meer in je kast passen, of kun je gebruiken om je lievelings kledingstukken aan op te hangen. Zo verlies je ze nooit uit het oog. Daarnaast is een kledingrek ook een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer. Bekijk ons aanbod aan kledingrekken en open kledingkasten.

Hang je kleding op aan een kledingrek 

Soms is je kledingkast gewoon nét iets te klein voor al je kleding. Dan biedt een kledingrek de uitkomst. Heb je veel zware kleding die je graag wil ophangen aan je kledingrek? Geen zorgen, maar kies dan voor een zwaar kledingrek. Zo weet je zeker dat je kleren niet alsnog op de grond liggen. Het zwarte kledingrek hang- en liggedeelte van Five is een stevig kledingrek dat hier perfect voor is. Het is niet alleen handig, maar ook een zeer chique aanvulling op het interieur van je slaapkamer. Ook heb je nog een aantal planken, met ruimte voor jouw favoriete schoenen. 

Mocht je op zoek zijn naar een iets minimalistischer kledingrek, dan is het kledingrek in zwart metaal met houten stangen van Five misschien wat voor jou. Met twee houten kledingstangen op verschillende hoogtes en een klein liggedeelte voor schoenen heb je alsnog genoeg ruimte voor je favoriete items. Ook vind je bij So Clever kledingrekken op wielen, zodat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen.

Kledingrek kopen bij So Clever?

Een kledingrek is perfect wanneer je graag je kleding zichtbaar opbergt. Wil je toch liever je spullen opbergen op een plek waar je ze niet ziet? Wij hebben een groot aanbod aan verschillende opbergers voor je kledingkast. Misschien is een kast organizer wel wat voor jou. Bestel je vandaag voor 23:59 uur? Dan ontvang je je bestelling morgen al in huis.