Koelkast bakken

Overzichtelijke koelkast indeling maken met koelkast bakken

Overzicht houden in een koelkast kan lastig zijn. De vraag ‘hoe houd ik mijn koelkast georganiseerd?’ komt dan in diverse huishoudens vaak voorbij. Met koelkastbakken kun je in iedere koelkast – groot of klein – gemakkelijk overzicht houden. Aangezien de bakken transparant zijn kun je altijd zien hoeveel voorraad je nog van een product hebt en koop je dus nooit te veel etenswaren die overbodig in de koelkast blijven liggen.

Je voorraad bijhouden met een transparante koelkast bak

Doormiddel van een koelkast bak kun je alle producten die koel moeten blijven organiseren. Er zijn namelijk verschillende maten van koelkastbakken te verkrijgen bij So Clever. Daarmee kun je niet alleen fruit en groente organiseren, maar ook pakjes yoghurt en bijvoorbeeld verpakkingen met beleg. De meeste koelkast bakjes zijn stapelbaarwaardoor je ze kunt aanpassen aan jouw koelkast. Maar ook zijn er koelkast organizers aanwezig met verstelbare tussenschotjes. Daarnaast hebben vele koelkastbakken handvatten om daarmee de koelkast opbergbak gemakkelijk in en uit de koelkast te schuiven.

Eten langer vers houden in een koelkast opbergbak

Het voordeel van groente en fruit opbergen in een koelkast bak is dat je eten langs ver blijft. En met deze groente en fruit bakjes voor de koelkast kun je zelfs je groente en fruit al kant en klaar sorteren zodat je gemakkelijk tussendoor een gezonde snack uit de koelkast kunt halen. Wil je liever je groente zo uit de winkel opbergen kan dat in The Home Edit koelkast bak met lekbakje tegen vocht. In de iDesign Fridge Binz collectie vind je koelkastbakken in verschillende formaten die goed te combineren zijn. Kies de perfecte maat voor jouw producten. Deze koelkast bak is bijvoorbeeld handig om kleine bakjes yoghurt in op te bergen.

Koelkast bakjes en overige organizers kopen

Niet alleen met een koelkast bak kun je de koelkast en vriezer organiseren in de keuken. Ook bestaan er speciale blikjes- en flessenhouders voor in de koeling en zelfs draaiplateaus misstaan niet in de koelkast. Om je eieren te beschermen kun je een eierbakje voor meerdere eieren kopen. Is de koelkast indeling goed, maar wil je de buitenkant nog organiseren? Dat kan met magnetisch organizers zoals een memobord of een magnetisch rekje.